torsdag 26 maj 2022

Därför känner jag mig stark när jag får smisk

Första gången jag hade en BDSM hade jag nyligen blivit dumpad av killen jag varit tillsammans med i två år. Efter några veckors sorg kände jag mig friare än någonsin. Lusten sprätte i hela kroppen. Jag träffade honom på en bensinstation i Solna. Vi tog en promenad, och hamnade till slut hemma hos honom. Ganska fort var jag upptryckt mot väggen. Därefter på alla fyra på golvet, med silvertejp runt benen. 

Den kvällen gjorde vi flera saker jag tidigare inte hade utforskat. 

Det var då jag insåg att BDSM hade funnits med mig hela livet. 

För likt andra som är som mig har jag alltid intresserat mig för sex och vad det gör med oss människor. Att experimentera har alltid var något naturligt inom min sexualitet, även ensam. När jag kom hem la jag mig på soffan. Jag var upprymd, och fortfarande kåt, och kunde inte sova. Det var som ett rus gick upp i huvudet och jag kände mig för första gången på länge hemma. Det var då jag insåg att jag inte ville leva utan det. Tro mig, jag har försökt. Men när man väl har fått försmak på BDSM vill man inte sluta. 

Det är något man behöver. Något jag behöver. Något själen skriker efter. Att leva i ett förhållande utan det, vilket jag givetvis har testat, är svårt. Som kinkster blir man inte lycklig av att leva vanilj. Det finns flera missuppfattningar om BDSM. En del tycks tro att en är destruktiv och lider av diverse diagnoser för att en gillar att bli slagen. Eller att en har sjuka kontrollbehov och en bisarr kvinnosyn om en vill dominera. Det är givetvis inte sant. Det finns människor, som annars vill frigöra kvinnokroppen, som hävdar att min läggning inte är annat än en patriarkal produkt, orsakad av porr. Radikalfeminister har gått ifrån att vilja ge kvinnan rätten till sin egen kropp och njutning, till att ta alla tillfällen i akt att göra politik av den. 

 Att likt konservativa få kvinnan att trycka ihop benen, i tron att hon omedvetet har sex för andra och inte för sig själv. Det finns missuppfattningar om att BDSM inte är något annat än rent våld. Alla borde veta vid det här laget att det inte är sant, så länge det finns samtycke. Det gäller all typ av sex. Det få människor vet är allt BDSM tillför. 

Alla samtal om gränser, att man kollar av hur den andra mår och eftervården. Det är en stor skillnad från alla de ligg man haft där personen inte bryr sig alls, och bara går därifrån utan ett ljud. När jag har BDSM känner jag mig fri, för att jag får utrycka min sexualitet. Fri från alla konventioner om hur allt bör vara. Bara fri. För varje smiskslag eller utmaning jag tar mig an känner jag mig starkare. Jag går rakryggad därifrån. Blåmärken påminner mig om mitt äventyr, inget förtryck. Bara att jag är fri och stark att göra det jag vill.

Källa: https://nyheter24.se/nyheter/kronikor/889914-malin-nilsson-kronika-bdsm-stark-smisk

Min roll som undergiven

Jag blir ibland ifrågasatt av vänner och bekanta när jag berättar att det tänder mig att vara totalt undergiven sexuellt, hur jag kan låta min partner styra och förnedra mig. Sexuell dom/sub behöver inte innebära smärta eller våld utan det är att lämna över makten till sin partner. Men för mig är min undergivenhet kombinerad med rough sex, hur kan jag låta min partner göra så med mig? Och varför det tänder mig vet jag faktiskt inte, jag började utforska den här sidan för bara ett par år sedan och innan dess skulle jag sagt tvärnej till det mesta, det är ju inte bara lite smisk på rumpan utan stryp, hårt tvång, deepthroat, örfilar och spott. Även fasthållning, bli bunden/bojad och orgasmkontroll. 

 Det krävs en väldig styrka att kunna och våga lämna över sig, det krävs en bra självkänsla och framförallt en enorm tillit och trygghet med sin partner. Det krävs även att partnern kan axla rollen som dominant, allt för många förväxlar detta med att vara hårdhänt och inget kunde vara mer fel. Den dominanta behöver aldrig ta till våld eller vara hård i nyporna, blicken och ett ord räcker, det får mig att lyda blint, själva hårdheten är en bonus, ömheten han visar en belöning. För mig är det själva överlämnandet av min vilja och hela min kropp som är det centrala, den psykiska dominansen, en man som tittar på mig som om han ägde mig. Men jag påstår att det är den undergivna som har makten, det är jag som bestämmer hur långt han får gå och hur hårdhänt han får vara. Det är totalt på mina villkor och det är hans uppgift att inte gå över gränsen och bryta förtroendet jag har gett honom att härska över min vilja och kropp. 

Och faktiskt, det förtroendet har aldrig blivit missbrukat. 

 Få gånger känner jag mig så trygg som när jag lämnar över kropp och sinne till min partner och får vara helt utan vilja och ansvar. 

/Anna

 https://sinamatic.se/2017/12/05/min-roll-som-undergiven/

Jag testade japansk bondage för att lära mig om konsten att bli fastbunden

Jag lärde mig dessutom rätt mycket om smärta, blåmärken och hur mycket min axel klarar av innan den går ur led. 

Japansk bondage, även kallat kinbaku eller shibari, är en flera hundra år gammal form av BDSM som bygger på skönheten i att bli fastbunden med rep och spänningen i att någon annan har full kontroll över en. Med shibari är det som att man blir gjord till en mänsklig skulptur samtidigt som man stimuleras sexuellt – det är i alla fall tanken. Det är konst… fast för sex! Jag har alltid varit fascinerad av tanken på att vara fastbunden, men jag har aldrig på riktigt gått så långt att jag funderat på att be någon att binda fast mig och hissa upp mig i luften. Jag tycker att en bunden naken kropp kan se sexig ut, men samtidigt känns det som att det måste vara extremt smärtsamt för personen som dinglar uppe i repen. Kanske för smärtsamt för att göra en tänd överhuvudtaget. För att ta reda på varför folk dras till shibari hörde jag av mig till Bob Roos som driver fetischsidan Ropemarks. 

Han är 48 år och kommer från Amsterdam, och de senaste 20 åren har han anordnat BDSM-workshops. Hans specialitet är japansk bondage. Några dagar efter att jag tog kontakt med honom befinner jag mig i Bobs lägenhet i Amsterdam. På väggarna runt omkring mig ser jag uppsatta bilder på fastbundna superhjältar från serietidningar. Innan vi kör igång sätter vi oss på hans balkong, och han ger mig en kort historialektion om hans favoritfetisch. "Japansk bondage började faktiskt med att poliser behövde binda fast personer som blev gripna", berättar Bob. "För flera hundra år sedan behövde japanska poliser använda rep för att förflytta brottslingar, och man var tvungen att lära sig komplicerade knopar för att hindra dessa från att kunna fly. Samma poliser tog sedan med sig sina färdigheter till sovrummet." Bobs partner, Spring, kommer och gör oss sällskap på balkongen. Jag känner direkt igen henne från foton publicerade på Ropemarks. De råa bilderna på hemsidan fick mig att inse hur mild den BDSM är som skildras i filmer som Fifty Shades of Grey. Bob berättar för mig att han ogillar att mjukporr har gett en så falsk bild av vad bondage faktiskt är. "Man tittar på det och går därifrån och vill binda fast och hissa upp sin partner i taket, men vad man inte inser är att det är mycket svårare än vad det ser ut att vara. Repen går sönder lätt", förklarar han. 

 Bob känner då att det är dags att börja berätta om alla gånger folk har skadat sig efter att rep brustit, och jag börjar fundera på om det var en så bra idé att jag ens kom hit. Tydligen är nervskador den största risken med japansk bondage. Bob berättar att när det kommer till andra typer av BDSM kan det vara lättare att märka om något går snett, medan det ofta kan vara svårare att lägga märke till att en shibari-knut inte sitter bra förrän det är för sent. "Men säkerheten är viktigast av allt", försäkrar han mig, kanske eftersom han känner av min nervositet. Speciellt för nybörjare är det "viktigt att se till att ingenting stryps åt helt", fortsätter han. "Varje sekund som man slösar bort genom att inte kommunicera att en del av ens kropp har somnat riskerar man allvarliga nervskador." Det är dags att sätta igång. Först börjar Bob med att testa min vighet genom att dra båda mina händer bakom ryggen på mig. Jag frågar försiktigt om det här kommer kännas skönt överhuvudtaget. "Nej", svarar han skrattandes och berättar att "suspension bondage" (när någon binds fast ovanför marken) främst handlar om smärta – inte nödvändigtvis från repen, utan även från ställningarna man placeras i. "Man måste bara fortsätta andas och ta sig igenom det", säger Spring. Genom att göra det kommer jag tydligen vid något tillfälle hamna i vad som kallas för "rope space" – en slags trans som kommer av att endorfiner pumpas ut i hjärnan. Med några riktigt EDM-bangers som bakgrundsmusik börjar Bob binda fast mina händer bakom ryggen på mig på ett kontrollerat och rytmiskt vis. Jag lägger märke till att han nu står i en mer dominant ställning. 

Jag kan inte se vad som försiggår bakom mig, men jag kan känna att repen spänns åt hårdare och hårdare. Till slut har Bob bundit fast hela min kropp så att jag bara kan röra mitt huvud. När jag står där, nästan helt orörlig, börjar han lugnt berätta om hur han utvecklade sin fetisch. Allting började med hans intresse för superhjältar. "När jag var åtta fick jag en serietidning av min mormor som hade en bild på Spider Woman fastbunden på framsidan", säger Bob. "Sedan dess har jag varit på jakt efter serietidningar med kvinnor som är fastbundna." Det förklarar alla bilder han satt upp i lägenheten. När han fick sin första tidning var Bob för ung för att förknippa sin fascination med sex, men efter att han började titta på porr som tonåring fick han upp ögonen för BDSM-kategorin. Ända sedan dess har han varit öppen med alla sina partners om sin förkärlek för bondage. Jag kan inte röra mig alls, men jag står och lyssnar intresserat på vad Bob har att säga. Plötsligt drar Bob i ett rep, och jag lyfts upp så att jag nu hänger sidleds. Jag skriker. Min största rädsla vid det här laget är att jag ska göra illa min axel som gick ur led när jag var 14. Men lyckligtvis sitter min arm som den ska. Jag börjar känna mig snurrig och Bob uppmanar mig att fortsätta röra mina fingrar, för att han ska kunna se att blodtillförseln inte stryps åt någonstans. Kort därefter, utan någon som helst förvarning, börjar han vrida min kropp i flera olika positioner. Plötsligt lyfts jag högre och högre upp i luften tills mina fötter knappt nuddar marken längre, för att sekunden senare bli nerhissad igen. 

Jag känner mig som en antik möbel som hissas upp och ner under en flytt. Det är som om jag är en karaktär i Bobs spel, och jag kan inte bestämma mig för om smärtan känns bra eller dålig. "Just den känslan är det som jag gillar med det", berättar Spring som står bredvid oss och dricker te. "När jag håller på att bli fastbunden överlämnar jag mig åt smärtan, och till slut accepterar jag den." Jag frågar Bob om allt det här inte blir lite opraktiskt ibland, typ om de bara är sugna på en snabbis. "Vi är inte alltid sugna på bondage, men vårt sex är alltid rätt kinky", svarar han. Bob binder fast ytterligare några rep runt mina axlar. Smärtan och trycket börjar sakta men säkert bli mer uthärdlig. Det börjar kännas lite som en väldigt hård massage på en spänd muskel. Bob lägger märke till detta faktum och frågar om jag gillar det. Jag svarar ja, vilket han verkar ta som ett tecken på att det är dags att dra upp mina ben i luften tills jag hänger helt uppochner. Blodet väller in i min hjärna. Smärtan kommer tillbaka. Jag blir röd som en tomat i ansiktet, och Bob är inte min partner så jag skulle inte säga att stämningen är sexig direkt, men vi har det ändå rätt trevligt. 

Nu när jag är fastspänd med hela min kropp uppe i luften förstår jag varför vissa tänder på att vara helt maktlösa. Man måste ge över full kontroll till någon som kan göra vad som helst med en, eftersom det gör fysiskt ont att streta emot. Bob berättar att i det här läget kan man välja om man vill ta det steget längre. "Sex kan vara en viktig del av bondage", säger han. "Den som binds fast kan till exempel be om att få sina ben bundna på ett visst sätt så att de kan bli knullade medan de hänger där. Det finns även speciella japanska bondage-lekar, där till exempel en kvinna placeras i vad som traditionellt anses vara en förödmjukande ställning, som när hennes armar binds bakom ryggen och hennes bröst skjuter fram. Den ställningen är inte så speciell här i väst, men generellt anses det vara en förnedrande position i Japan." Bob vänder på mig igen. Jag börjar vänja mig vid hans manövreringar och börjar känna att det är rätt nice igen. Bob lägger märke till mitt lugn och släppar på repet som håller upp mitt huvud, vilket leder till att jag är upp och ner igen. Jag blir återigen snurrig, men den här gången försöker jag slappna av i kroppen, vilket gör att jag gradvis börjar känna mig lättare. Jag kan inte röra mig alls, men till skillnad från tidigare då jag kände mig orolig känner jag nu en känsla av frihet. Jag är medveten om att det finns andningsövningar som man kan tillämpa under sex vilket kan förlänga och förstärka en orgasm. Jag känner på mig att orgasmer säkert blir starka när man befinner sig i "rope space", men personligen känner jag mig inte speciellt kåt just nu. 

 Bob tar det hela ett sista steg längre. Han släpper ut mitt hår och binder fast det med ett rep. Sedan drar han så att mitt hår spänns åt, vilket gör att min nacke dras med och hamnar i en spänd position. Nu när jag inte ens kan röra mitt huvud längre blir jag hypermedveten om mitt hår och mina muskler. "Jag måste erkänna att jag verkligen gillar att ha kontroll", kommenterar Bob. Det är dags för Bob att släppa mig fri. Jag känner bördan tas av från mina axlar – både bildligt och bokstavligen talat. Jag kan äntligen röra mig och blir lättad över att ha fast mark under fötterna igen. Repen lämnar märken efter sig på min hud, märken som dagen därpå blir blåmärken. Det är ganska enkelt att förstå hur bondage kan förbättra ens sexliv. Det är utmanande, oförutsägbart och förutsätter att man helt och håller underkastar sig sin partner. Och det ser riktigt fint ut rent estetiskt. Jag tror dock inte jag kommer bära med mig den här erfarenheten in i mitt eget sovrum. 

Även fast jag gillade att märkena på min hud och min spända nacke kändes lite som ett kärleksbett tror jag att jag är för otålig för shibari. Det tar en stund för att få alla rep på plats, så när jag väl var där uppe skulle jag ha förlorat all sexlust. Det var en kul grej att testa på, men i framtiden när jag blir sugen på sex tror jag inte att jag kommer vara sugen på att göra konst av det. 

 Den här artikeln publicerades ursprungligen på VICE Nederländerna.

https://www.vice.com/sv/article/mbk8nn/jag-testade-japansk-bondage-for-att-lara-mig-om-konsten-att-bli-fastbunden

Könshår: Landing Strip

En till klassiker är ”landing strip”. Den funkar bra om du vill vara nästan helt bar där nere men ändå vill ha någonting litet som händer. För den här stilen tar man bort nästan allt utom en liten triangel eller rektangel av hår som lämnas kvar i mitten. 

Källa: https://estrid.com/se/tips-tricks/perfekt-konshar-8-olika-konsfrisyrer/

Könshår: Brasilianskt

Den brasilianska stilen är ytterligare en klassiker som många väljer. Man tar helt enkelt bort allt könshår i sikte. Dock är det inte alltid så enkelt som det låter. Vaginor är känsliga och lite invecklade med olika kurvor och veck, så ta den tiden du behöver och raka försiktigt. Eller gå till ett proffs som vaxar bort allt åt dig. Kom ihåg att en helt naken fiffi, oskyddad av könshår, lätt kan bli irriterad och gillar verkligen inte friktion, så ta på dig riktigt mjuka underkläder i bomull om du är känslig. 

Källa: https://estrid.com/se/tips-tricks/perfekt-konshar-8-olika-konsfrisyrer/

Könshår: Busken

Om du vill köra au naturale, gör det! Den klassiska busken är alltid trendig. Busken tar väldigt lite ansträngning - det är bara att låta den växa. Om du känner att det börjar bli lite väl vilt där nere kan du alltid bara trimma håret som spårat ur. Det finns en massa olika produkter du kan testa för att hålla busken mjuk och fluffig, ge busken lite kärlek! 

https://estrid.com/se/tips-tricks/perfekt-konshar-8-olika-konsfrisyrer/

Den här porren kollar svenska kvinnor mest på

Få kvinnor vill erkänna att de kollar på porr. Men jo, det gör de faktiskt. Och vi vet exakt vad de kollar på.

Det är lätt att tro att enbart män kollar på porr. Faktum är dock att kvinnor kollar längre på porr än män. I hela 36 sekunder längre än män ser den genomsnittliga skandinaviska kvinnan på porr. Totalt ser hon på porr i genomsnitt 11 minuter och 14 sekunder. 

Pornhub har tillsammans med Nyheter24 tagit fram vilken sorts porr kvinnor kollar mest på. 

Ungefär var fjärde-tredje kvinna av alla porrtittare i Skandinavien är kvinnor. I Sverige, Norge och Island är 27 procent av besökarna kvinnor, medan det i Finland och Danmark är 26 respektive 25 procent. I Sverige är majoriteten av kvinnorna, 62 procent, under 35 år. I Danmark är bara 47 procent under 35. 

Så vad kollar skandinaviska kvinnor på, egentligen? 

Kvinnor gillar lesbiskt, gruppsex och åldersskillnader. 

Statistiken visar att de absolut mest populära sökorden är "lesbian", "extreme gangbang" och "swedish", följt av ord som "threesome" och "milf" och "teen". 

 Faktum är att stora åldersskillnader verkar verkligen vara en grej här i Skandinavien. Skandinaviska kvinnor koller nämligen 99 procent mer på det än resten av världen. 

 Även bondage och amatör är 50 respektive 40 procent mer populärt här. 

I de flesta länders topplista fanns lesbisk porr högt upp. I Danmark, Norge och Finland är det den mest populära porren. Jämfört med männen i varje land tittar kvinnorna, förutom isländska kvinnor, tre gånger oftare på kategorin "pussy licking" – alltså vaginalt oralsex.

Källa: https://nyheter24.se/nyheter/trender/881074-undersokning-sa-ofta-kollar-svenskarna-pa-porr

Erotiska böcker

"Lust" av Clara Jonsson 

"Begär" av Clara Jonsson

"Syndigt" av Clara Jonsson

 "Våga ... cunnilingus" av Coralie Trinh Thi

"Våga ... fellatio" av Dino 

Källa: https://www.expressen.se/halsoliv/darfor-gillar-kvinnor-att-lasatantsnusk/

Därför gillar vi att läsa"tantsnusk"

Helena Dahlgren, 32, från Tyresö hörde talas om det omtalade bokfenomenet "Fifty shades of grey" och beställde genast hem trilogin på engelska. Jag var nyfiken och ville veta vad alla snackade om. I början tyckte jag att de var rätt roliga, men sedan lessnade jag på det kassa språket och på kvinno­synen som andas 1800-tal. Helena Dahlgren tror att folk som läser erotisk litteratur vill ha romantik och bli upphetsade. Lockelsen för mig handlar om verklighetsflykt, sedan är ju sex och sexualitet otroligt intressanta teman och en stark drivkraft i alla tänkbara slags böcker. 

Anne-Marie Thorsson, 69, pensionär, Sollentuna, även om jag inte läser så mycket erotisk litteratur är jag nyfiken på "Fifty shades of grey" eftersom det har pratats så mycket om den. Romantisk litteratur är ju en slags verklighetsflykt, men det är viktigt att det tillför handlingen något. 

Therese Jonsson, 28, student, Tumba: Jag läste första delen av "Fifty shades of grey" redan för två år sedan - det är en bok som alla borde läsa. Den går inte att lägga ifrån sig. Sex är något som man inte pratar om öppet så jag antar att det förbjudna och att drömma sig bort lockar på något sätt. 

 Emma Mattson, 26, inköpsassistent, Vasastan, Stockholm: Jag har hört mycket om "Fifty shades of grey" och efter att min favoritbloggerska bloggade om boken så vill jag hemskt gärna läsa den. Erotik är spännande och kul för fantasin. Jag tycker inte att det finns några tabun kring erotiska böcker. 

Källa: https://www.expressen.se/halsoliv/darfor-gillar-kvinnor-att-lasatantsnusk/

Generad

MILF

Förnedrande 1

Förnedrande 2

Den bästa sidan

Tokig i stjärtar

tisdag 10 maj 2022

Puffen

Grannen

 
 Källa: https://sverigesradio.se/artikel/4310808

Hjälp! Han är inte lika hård som förut

Fråga 

Min partner börjar få erektionsproblem. Jag är 39, han är i 50-årsåldern och det är inte en total erektionssvikt utan mer lite mittemellan-hårt. Vi kan genomföra samlag om jag lotsar in honom, men det är inte samma känsla, och jag njuter inte lika mycket av hans penis när den inte har samma form som förut. Hur ska jag göra för att ta upp det här problemet utan att såra hans känslor och riskera att skapa värre problem? 

Åldern är ibland en känslig fråga, om jag ber honom gå till doktorn är jag rädd att han ska bli knäckt. Jag har sett till att vi njutit lite mer av varandra på andra sätt och jag brukar smeka honom extra i hopp om att han ska hårdna lite mer, men jag saknar vårt gamla sex. Det här har pågått i något år nu. Relationen i övrigt funkar bra. 

SEXOLOGEN SUZANNE LINDSTRÖM GER RÅD 

 Jag blir bekymrad över er kommunikation. Hur mycket har ni pratat om förväntningar och samliv? Har ni inte väckt frågan tidigare kan jag förstå att du tycker att det är tufft att ta upp det. Jag tänker att ni inte har barn ihop och kanske inte varit ett par så länge? Kanske var allt bra från början? Men alla sexuella problem som dyker upp i en relation behöver man prata med varandra om. När man kommer upp i åren som han har gjort har han säkert, liksom många män efter 40, börjat uppleva sina första erektionssvikter, ståndet är kanske inte lika hårt som tidigare och kommer inte lika fort. Han behöver säkert mer stimulering av alla sinnen på olika sätt, grovt uttryckt räcker det inte med att se en naken kvinnokropp.

Då behöver man finna på råd.

Sensuella utdragna smekövningar på varandra med uttalad samlagsvila i en period kan vara väldigt givande, framför allt för att slippa pressen att prestera. Ni kan ju även prova med att använda en penisring, de finns i olika storlekar, så han måste prova sig fram själv först. 

Källa: https://www.expressen.se/halsoliv/sex-med-suzanne-lindstrom/hjalp-han-ar-inte-lika-hard-som-forut/

HUR BLIR JAG BÄTTRE PÅ ATT RIDA 1

Kanske träna med en dong:) 

Fråga 

Hej! Jag är en tjej som behöver hjälp. Jag tycker att det är extremt svårt att rida en kille. Jag tycker det är knepigt att få in rytmen och det slutar med att jag ger upp på grund av att det blir i otakt. Har ni några tips på vad jag kan göra för att det ska bli lättare? Hade så gärna velat göra det så skönt som möjligt för min pojkvän. Min säng är väldigt mjuk, och det är också därför det blir svårt. Som sagt, har ni några tips på vilka ställen man kan köra på för att det ska bli mycket bättre? Funkar toaletten? Vad tycker ni killar om? Vet att det är individuellt, men ge mig lite råd ändå! 

Tacksam för svar!!

HUR BLIR JAG BÄTTRE PÅ ATT RIDA 2

1.Upp och ner istället för fram och tillbaka. Kraftiga stötar, med längre drag är trevligare än "gungandet" som lätt blir. Många tjejer sitter i princip och gnuggar klittan lätt framåtlutad, skönt för tjejer som enbart kommer av klitorisorgasm, trevligt förvisso, men känns i princip ingenting för män. Låt honom få utsikt är ett annat tips. Slappna av, ge dig hän, ta på brösten samtidigt, fingra på klittan, om du vill ha klitorisstimulans istället (driver alltid män till vansinne att se på).
 
En mjuk säng är absolut svårast att få till det i. 

För att få till kraftigare stötar och längre "drag" råder jag dig att gränsla med fotsulorna mot underlaget istället för att sitta på knä, och liksom squata honom istället. Börja med att rida när han sitter på en stol, om du har otränade muskler, eller varför inte golvet, hårt underlag är lättast att få stöd. Att rida på riktigt är ett ordentligt träningspass. Personligen tycker jag sängen ska flytta på sig, då rids det ordentligt :) 

En favorit för mig är att rida baklänges, mer stimulans av g punkten och lättare med rytmen. Baklänges i en soffa är det absolut lättaste sättet att rida enligt mig om du är ovan. Vinkeln blir lättare för benmusklerna. Lycka till! 

2.Något som fantastiskt är att mannen sätter dig på en pall eller stol och så är de bara att köra. Superenkelt att hitta både rytm och kötta på om du föredrar sånt;) 

Källa: https://www.familjeliv.se/forum/thread/79698208-hur-blir-jag-battre-pa-att-rida

Fetisch

Jag har en liten fetisch att smyga och tjyvtitta.... Självklart på de mest förbjudna då. De senaste erfarenheterna har varit 1. när min ex-flickväns syster kom ur duschen i badrummet. Dörren till badrummet är av äldre modell med nyckelhål utan nyckel i. Riktigt fräsch, smal tjej på 24 år. Kommer ut ut duschen nyrakad och passar på att spegla sig ett par minuter innan hon börjar klä på sig. Liknande situation inträffade för ett par veckor sedan med min nya plastsyster. Ofattbart het 18 åring, liknande dörr med nyckelhål utan nyckel. Gick dessvärre rätt fort innan hon började klä på sig, men hann se åtminstone 15-20 sekunder av härligheterna innan de försvann. 

 Källa: https://www.flashback.org/t1979707p2

Vill ge min man en trekant i födelsedagspresent

Fråga 

Jag och sambon har länge pratat om vår gemensamma fantasi att ta in en tjej till i sängen. Nu vill jag överraska honom till hans födelsedag. Jag har planerat att resa bort med honom, ta en weekend på hotell för att komma bort från vardagen. Jag vet att man kan hitta tjejer på bc och andra sidor på nätet, men jag tycker det känns riskabelt och osäkert många gånger. Jag vet ju inte ens hur tjejerna ser ut. 

Mina funderingar har varit att kanske hitta någon ute? 

Men då är frågan, hur lägger man fram förslaget för en tjej man träffar tex ute på ett dansställe? Jag har haft tjejsex tidigare, och att flörta "på egen hand" klarar jag av, men av någon anledning är jag osäker när det gäller att fråga om just en trekant. Jag tror att jag är mest nervös för att tjejen jag frågar ska ta illa upp eller så. Jag längtar efter tjejsex, jag vill se min sambo njuta med en annan tjej och jag vill att han ska se mig och en annan tjej tillsammans. 

Så detta blir hans födelsedagspresent. 

För mig är det en självklarhet att använda skydd, och att åka till en annan stad. Jag vill ju inte hitta tjejen i kassan på vårt lokala Ica några veckor senare.... 

Så nu undrar jag om någon annan har upplevt något liknande? Har ni några tips på hur man går till väga? Jag har funderat klart över detta, vi är seriösa i vårt förhållande och inte de avundsjuka typerna någon av oss. Detta hade varit en perfekt krydda i vårt sexliv! 

Alla tips, råd och egna erfarenheter välkomnas! 

Svar 

Go for IT

Vi har haft trekanter etc i tre år utan att någon av oss blivit intresserade av de vi tar in. Skulle det hända någon gång i framtiden så är det inget som inte skulle kunna hända ändå. Jag blir iaf inte intresserad av någon pga att jag har sex med dem.. det krävs mycket mer än så. Då är det större risk att jag blir intresserad av någon på skolan eller liknande. Alla är olika och jag accepterar att de flesta "inte vill dela med sig" men jag gillar att se min kille med andra tjejer. 

Det tar inte bort det minsta av det speciella eller fina vi har. 

Det är en upplevelse vi delar med varandra helt enkelt. 

Jag gav min kille samma i julklapp för några år sedan. Hittade en tjej på BC och vi pratade och använde webcam. Att träffa någon man inte sett åtminstone på bild (och då menar jag helkroppsbild) är inget jag rekommenderar. Bilder på BC kan vara rätt så... missvisande.. som du säkert vet LYCKA TILL!

Källa:https://www.familjeliv.se/forum/thread/50094915-vill-ge-min-man-en-trekant-i-fodelsedagspresent-tips

5 typer av otrohet – och vad du behöver veta om dem

Otrohet innebär olika saker för olika människor – därför är det otroligt viktigt i en relation att ni är öppna med vad som är okej och inte.

Tycker du att det är självklart vad som är otrohet och inte? Då har du antagligen aldrig diskuterat saken med andra människor. För det finns lika många definitioner av otrohet som det finns relationer, och medan gränsen för dig går vid sms med exet, så kanske allt för utom sex är okej för din partner. Även i öppna relationer eller polygama förhållanden kan det finnas sådana gränser. Men de olika typerna av otrohet har ofta tre saker gemensamt: hemlighetshållade, känslomässigt engagemang och sexuell ”alkemi”. Med andra ord är det inte så mycket ett visst beteende som utgör otroheten, utan graden av svek. 

I en ny studie, som publicerats i tidskriften Personal Relationships, undersökte forskare hur människor ser på otrohet, och där kom man fram till att det främst är hemligheterna, sveket och alla utelämnanden som är de centrala definitionerna av otrohet. 

Women’s Health har pratat med några experter som delar upp fenomenet otrohet i olika typer. Här är resultatet: 

Fysisk intimitet utanför relationen

Kanske den mest självklara typen av otrohet och behöver knappt förklaras. – Vanligtvis ingår alla typer av beröring, kyssande eller sexuellt beteende med en person som inte är din exklusiva partner, säger Dana Weiser, som är professor vid Texas Tech University, till Women’s Health. Många kanske tror att i öppna eller polygama relationer är allt tillåtet, men även här har många satt egna gränser, kanske vad gäller kön eller personer. Matt Lundquist, som är relationsterapeut i New York förklarar att nyckeln är att vara öppen med vad som är okej och inte kring sex och intima relationer av alla slag. 

Att ha känslor för någon annan 

Känslomässig otrohet är en annan form av otrohet. – Det kan handla om att gilla, älska eller ha romantiska känslor för en person som inte är din partner, säger Dana Weiser. Precis som ni sätter gränser vad gäller det fysiska så behöver ni sätta gränser kring det emotionella – Det är viktigt att det finns en transparens i relationen. Att ha en nära relation med någon som din partner inte känner till, och som inte känner till din partner (eller att du har en partner) är ett stort NEJ, säger Matt Lundquist. 

Han menar också att det inte är fel att ha nära relationer med personer som inte är din partner, så länge du gör det med respekt för din partner. Vet du till exempel att din partner skulle bli ledsen om hen fick reda på relationen – då har du gått över gränsen till otrohet. 

 Fantisera om någon annan 

Det är helt normalt att ha fantasier – även när du är i en fast relation. Så länge du bara lever ut dem med din partner i alla fall. Det behöver inte betyda att du måste berätta för din partner om dina fantasier, som om du när ni har sex fantiserar om att vara med en kvinna istället för din man, eller låtsas att han är din gamla högstadielärare. Så länge det handlar om spänningen i fantasierna och inte om att det inte finns någon attraktion till din partner. Fantasierna går över otrohetsgränsen när de leder till ett farligt eller oärligt beteende. 

Ekonomisk otrohet 

Nej, all otrohet handlar inte om sex och intimitet. Hemlighetsmakeri är som sagt en stor del av otroheten, och att ljuga om eller undanhålla vad du gjort med er ekonomi räknas även det som otrohet. Har ni delad ekonomi kanske du får göra vad du vill med dina pengar, men om ni delar, eller gemensamt sparar ihop till en ny bil, resa eller bröllop – och du bränner din del på nätshopping eller utekvällar – då har du brutit din del av avtalet och svikit din partners förtroende. 

Hemliga sociala medier-vanor 

Dana Weiser berättar att den här typen av otrohet blir alltmer vanlig. Att vara otrogen på sociala medier eller använda sociala medier som kanal. Till exempel kanske du lägger lite väl mycket uppmärksamhet på ditt ex Instagramflöde, eller trånar efter någon kändis eller influencer online. I värsta fall går du i smyg in på ditt gamla Tinder-konto och kollar runt – och det är inte okej. Men det finns också ett annat sätt att vara otrogen med sociala medier – och det är när du är otrogen mot din partner med din telefon. När du egentligen borde bonda med och lyssna på din partner, så sitter du och scrollar i telefonen. Då kanske du har ett djupare band med Instagram än med din IRL-partner. Det viktigaste och bästa ni kan göra när det kommer till otrohet är att helt enkelt vara öppna med varandra om vad otrohet innebär för er – på alla plan. 

Märker du att din partner börjar verka hemlighetsfull eller att du börjar hålla något/någon från din partner, så är det ett vanligt tecken på att något inte står rätt till. Och då har ni något ni behöver jobba på! 

 Källa: https://www.mabra.com/relationer/5-typer-av-otrohet-och-vad-du-behover-veta-om-dem/6666337

Knulla ung kille med enorm kuk

Jag har varit gift i flera år, i början av fyrtio och har ett bra sexliv med min man. Han jobbar mycket, och jag vet att han har lite kul medan han är på tjänsteresor. Det är okej med mig, vi har kommit överens om det hela. Jag har inte haft något själv på senare tid men vi har en regel att så länge det är säkert och inte påverkar vårt hemliv så spelar det ingen roll. Vi har dessutom en dotter som är i tonåren och vi vill inte att hon ska direkt känna till vad hennes föräldrar håller på med. Hon var ganska länge intresserad av grannkillen, som drog iväg och började plugga. Jag minns hur han var lång, smal och lite finnig fortfarande och han har nyligen kommit tillbaka igen. Han har helt förändrats, till en ung kille, en väldigt fin ung man. Han har fyllt ut och vuxit till sig på alla sätt och min dotter har blivit lite småkär i honom. Jag har inte uppmuntrat henne eftersom jag tycker hon är alldeles för ung för honom. Hon har börjat spendera mycket tid i sitt rum numera, och en dag gick jag in och upptäckte varför. Hon har haft ett intresse för astronomi, så hon har ett teleskop på sitt rum som hon brukade titta på stjärnorna med men nu märkte jag att den pekade mot grannhuset och specifikt in till hans rum. Jag log för mig själv när jag upptäckte det, tittade genom det och skämdes lite över att jag faktiskt tittade. Jag hade uppenbarligen valt ett bra tillfälle att spionera på honom för där gick han i rummet med enbart en handduk runt sig. Håret var vått och det var uppenbart att han precis kommit ur sängen. En ung kille som såg riktigt bra ut, rätt så god form och han hade något stort som putade ut under handduken. Även om jag var ensam hemma just då, men jag fick en stark känsla av hur fel det var att jag tittade men jag kunde inte sluta.. Jag såg hur han torkade håret framför spegeln nära fönstret och tog av sig handduken. Jag var som fastklistrad när det hände och såg hans fina långa, grova kuk. Han var renrakad med, vilket fick den att bara se bättre ut. Den var så stor fastän den var slak och han hade den största pung jag någonsin sett. Jag kunde känna hur det pirrade i min fitta medan jag stirrade på honom. Till min stora glädje tog han tag om sin kuk och pung där framför spegeln. Han började sakta runka den. Jag tittade som förtrollad, och började bli blöt medan hans kuk växte. Hans ollon var enormt och kuken verkade bara växa mer och mer ju mer han runkade. Han smekte sin pung och tog ett hårdare tag om sin lem. Han lutade huvudet bakåt och jag kunde se hur han flämtade medan han runkade hårdare och snabbare. Efter några sekunder kunde jag se tjocka strålar av sperma flyga på spegeln framför honom, jag trodde han skulle sluta men han fortsatte bara att mjölka ut varenda droppe ur sin mastodontkuk, det var då han tittade ut genom fönstret och jag flög instinktivt ned på golvet för att gömma mig. Det var så spännande att en ung kille gjorde mig så jävla kåt och jag gick in i sovrummet och tog en av mina sexleksaker. Det var den stora dildon och tog hand om mig själv, och fick den första av flera orgasmer. 

Några dagar senare hade jag huset för mig själv igen medan min man var på resa och min dotter hade rest bort med några vänner. Vädret var lite dåligt så jag bestämde mig för att åkta  iväg till vår simhall och gymma lite. Det var nästan folktomt i simhallen. Plötsligt när jag stod där och trampade vid sidan om bassängen så fick jag se honom, min unga granne komma upp ur vattnet en bit bort och jag kunde inte låta bli att titta på hans fina rumpa när han hävde sig upp. Men med tanke på vad jag sett senast så var det framsidan jag egentligen var mest intresserad av och bara tanken på hans väldiga snopp fick mig att rodna. Han gled in i herrarnas omklädningsrum och dörren slog igen efter honom. Då tog fan tag i mig Jag tittade mig snabbt runt omkring och det var ingen i närheten så jag hävde mig av cykeln och smög efter honom. När jag kom fram till skylten med herrarnas på så tvekade jag en sekund men det var fortfarande fruktansvärt lugnt och jag var hur som helst för kåt nu för att tänka förnuftigt så jag smet in och snart hörde jag ljudet av rinnande vatten. Försiktigt så tittade jag runt hörnet på ett skåp och där stod han spritt språngande naken med vattnet rinnande nedför sin unga vackra kropp och med sin stora fina snopp dinglande fram och tillbaka medan han tvättade av sig. Han såg inte mig för han blundade. Jag kunde inte låta bli att ta lätt på mig själv innan jag smet ut lika fort som jag smitit in och som tur vad var det ingen som märkte någonting. Jag var tvungen att rusa in i damernas omklädningsrum och så slet jag av mig kläderna och eftersom det var lika folktomt här som utanför så smekte jag mig till en underbar orgasm medan jag blundade och tänkte på hans stor, dinglande snopp. Tänk så stor den måste vara när den är erigerad. Tanken fick mig än kåtare och mina fingrar lekte fram ännu en orgasm innan jag snabbt fick sluta för jag hörde fotsteg närma sig. När skyndade mig hem, tog fram min sexleksak, slängde av mig kläderna och knullade mig febrilt tills jag åter fick orgasm efter orgasm, allt med tankarna på grannens härliga kuk. Jag drömde att det var den som stötte brutalt in och ut ur min fitta. Till sist var jag tvungen att sluta och fixa lite mat, men pirret, det fanns kvar. Tyvärr såg jag honom inte genom teleskopet så jag fick somna utan den trevliga avslutningen. 

Dagen därpå när jag vaknade, fortfarande ensam för min man skulle inte komma hem på ett par dagar till så hade vädret slagit om fullständigt. Det var en härlig sommardag så jag tog på mig min bikini och lade mig på gräsmattan för att sola lite. Jag har en ganska bra kropp fortfarande för min ålder, med tanke på att jag fått barn och bikinitoppen täckte knappt mina bröst och trosan lämnade inget åt fantasin eftersom det var en string. Ärligt talat så hade jag gått och tittat genom teleskopet igen dagen innan men var besviken att inte få se honom på sitt rum. Efter några timmar i solen så gick jag in i köket för att ta något att dricka när dörrklockan ringde. Jag öppnade dörren och där stod han, och han frågade om jag hade en extranyckel till hans hus eftersom hans föräldrar inte var hemma och han hade glömt sin nyckel. Jag sa till honom att jag inte hade det men att han kunde komma in en stund och vänta. Jag märkte hur han stirrade på mina bröst medan vi pratade och min röv när jag gick för att hämta min sarong för att klä på mig lite. Jag erbjöd honom lite att dricka och vi gick ut och satte oss på altanen. Han berättade att han hade varit på en intervju och han hade klätt upp sig för tillfället. Jag sade att han kunde få låna ett par av min mans shorts så han inte behövde bli svettig. Han tackade lite försynt ja och satte sig på solstolen mittemot mig. Jag hade solen i ryggen och tur var väl det, så han inte kunde se hur jag stirrade på hans skrev och fina kropp. Jag berättade för honom att min dotter skulle bli avundsjuk nu eftersom hon var förtjust i honom och han rodnade lite. Jag sade att hon fortfarande var ung, som en liten varning att hålla sig från henne. Han nämnde att han hade sett henne och fått uppfattningen att hon gillade honom men att han egentligen inte var så attraherad av yngre tjejer egentligen. Efter en halvtimme ringde det och jag skyndade för att svara. När jag kom tillbaka stod han i köket och frågade om det var okej om han tog något mer att dricka. Jag pekade på kylen och sade att det bara var att ta för sig. 

När jag gled förbi honom hände det något, vi både kände det och jag sade att han hade förändrats till en så snygg ung kille mycket sedan han flyttade för att börja plugga och att han måste ha en massa tjejer efter sig. Han stammade och berättade att han alltid varit förtjust i mig, jag kände att jag inte brydde mig om jag gick för långt, jag ville bara känna hans kuk i mig. Jag gick till honom, drog honom till mig och kysste honom. Han reagerade snabbt och kände hans tunga möta mig. Jag tog en av hans händer när vi började hångla och förde den till mina bröst. Han skyndade och förde in den under bikinitoppen och började smeka och nypa i min bröstvårta. Min hand gled ned över hans mage och in under shortsen och fick känna hans underbara grova kuk för första gången. Jag kände hur han började bli hård direkt och jag drog ner shortsen tills dem föll ner på golvet. Jag drog mig från honom och tittade ned, fnittrade lite när jag tog tag om hans styva lem, min hand nådde knappt runt den och utbrast, ”jävlar vilken kuk du har”. Min andra hand gled ned och tog tag om hans pung och jag visste att jag måste ta den i min mun. Jag ställde mig på knä och tog hans enorma ollon i min mun medan jag stirrade upp på honom. Han var så hård, jag kunde känna varje puls medan jag sög och slickade längs med skaftet. Han tog tag i mitt hår och tryckte mig mot honom, och jag tog så mycket av honom som jag kunde få in i min mun. Någon minut senare hörde jag honom säga att han kommer och kände tjocka strålar av sperma slå mot mitt svalj, hans kuk svällde och blev hårdare medan han kom. Jag slickade och sög upp varenda droppe från honom innan jag tog ut den ur munnen och var glad att se att han fortfarande var hård. Jag ställde mig upp, log och sa hur glad jag var att han fortfarande var hård för det fanns fortfarande saker han behövde göra. Jag tog tag om hans kuk, som om den var ett koppel, och ledde honom upp till sovrummet och knuffade ner honom på sängen. Hans grova kuk stod upp som en påle där han låg och tittade på mig. Jag knäppte upp toppen och drog sakta av mig bikinitrosan och blottade min nyrakade fitta. Jag tittade på hans ögon medan han studerade mina bröst och min glansiga fitta. Jag grenslade honom, kysste honom innan jag sträckte mig ned och förde hans kuk mot mitt hungrande hål. Jag tryckte mot och fick in några centimeter först. Han var den största jag någonsin haft och när resten av honom gled in kände jag mig uppfylld som aldrig förr. 

Sakta började jag röra mig upp och ner på honom, sakta ökade jag farten tills jag snabbt red honom hårt. Jag kände hur jag kom flera gånger i rad, jag skrev ut varje orgasm. ”Ta mig bakifrån, hårt!”, beordrade jag honom och hoppade av honom och ställde mig på knä. Jag tittade över axeln och såg honom ta tag om sin nu extremt våta kuk och han körde in den i botten. Inom en minut skrek jag av njutning att han skulle knulla mig hårdare och han tog tag om mina höfter och knullade mig som vansinnig. Jag kom några gånger till och var våtare än jag någonsin kunnat minnas. Jag ville se om jag kunde ta hans enorm kuk i min röv. Jag älskar analsex och ville så gärna ha denna ungkuk i min röv.

Jag beordrade honom att knulla min röv, vilken var redan väl insmord av mina fittsafter.

Han tryckte försiktigt in sitt stora ollon i min anal och jag började stöta mot honom och bad honom att stöta in i mig. Han stötte mot, gled in och jag kom igen. Det gjorde ont men kändes så skönt att ha en så stor kuk i min tajta lilla röv. Jag tror det var lite för mycket för honom med när han efter några stötar drog ut sin kuk och sprutade sin underbara sperma över min röv och fitta. Sen dess har jag väntat på nästa chans att få smaka på hans underbara kuk.

Källa: https://www.sexberattelse.se/ung-kille-med-enorm-kuk/

Lätt omskriven.

Vem får se dig naken

 
Källa: https://sverigesradio.se/artikel/4581820

Tvingades klä av sig helt nakna

Sex studenter ska ha tvingats klä av sig nakna, för att sedan få höra att de är för fula för att vara med i Kansas Universitys cheerleading-lag. 

Källa: https://www.expressen.se/sport/tvingades-kla-av-sig-helt-nakna-tva-man-kom-in/

Tjuvkika 1

Fråga 

 Har du tjuvkikat på din granne, eller någon annan? 

Genom nyckelhålet på tjejernas toalett och sett nåt spännande? 

Spanat in i "fel" omklädningsrum? Överhuvudtaget har du sett någt du inte borde ha sett - av rejält intima saker? 

Svar 

 JAG vet inte hur vi gjorde, men på högstadiet efter idrotten lyckades vi småpojkar få upp dörren till tjejernas dusch, alla sprang in och skrek som djur, och tjejerna slog oss med allt som fanns där inne. Effter blev det ett jävla hallå med lärare och föräldrar, men eftersom alla 12 pojkar utom 2 gick in till tjejernas drog det hela över snabbt. 

Tjuvkika lite på människokroppar i omklädningsrummet tror jag alla gör, i alla fall jag! 

Tog en sväng till badhuset för ett tag sedan, och efter att ha spenderat någon timme där så är jag på väg till omklädningsrummet, och så passerade jag tjejernas. Det är lite dumt konstruerat så man kan se in lite grann mot vägen till duschen. Så med den lyckliga tajmingen jag hade, så passerade det en flicka på 17-18 bast förbi utan handduk just då när jag kikade in 

Högstadiet, tjejernas omklädningsrum Visst har man gjort sitt bästa för att få en glimt in i tjejernas omklädningsrum som yngre, lyckades flertalet gånger och varje gång jag fick en bra titt, så vart det den bilden jag hade i skallen när jag gick lös på snoppen" senare på kvällen

Tjuvkika 2

Min förre detta room mate brukade decka helt naken efter en hård kväll.. Hennes rum låg precis vid ytterdörren så det vara ganska omöjligt att missa. Hon brukade ligga där stretandes med pattarna i det blå och fittan helt synlig. Var nice att stanna till där för en morgon runk när man skulle iväg till jobbet ibland

Tjuvkikat 3

Jag varit i situationer där folk har sett mig som har gått förbi mitt fönster (inga gardiner) nakenchock!

måndag 9 maj 2022

Nadia, 34: Därför tar jag onanipauser på jobbet

Onanipaus i stället för kafferast. Så lyder taktiken för journalisten Nadia Bokody, 34, som då och då smiter undan för att onanera på arbetet. Och enligt experter och läkare gör hon alldeles rätt i det. 

Alla behöver en te- eller kaffepaus ibland, utöver den sedvanliga lunchen. Andra tar en promenad när rastlösheten slår till. Men Nadia Bokody, profilerad sexskribent, journalist och kolumnist på sajten She Said, har i stället valt att införa onanipauser på arbetsplatsen. I en krönika erkänner hon att ”jag onanerar på jobbet och det borde du också göra”. 34-åringen berättar också var, hur och varför hon onanerar på jobbet. ”När andra kolleger är upptaga med att puffa på sin vape (elektronisk pipa, red. anm.) eller tar sig till Starbucks för att stå i kö i tio minuter för en latte, så smeker jag mig själv i stället”, skriver hon i sin krönika, och fortsätter: ”Om det är lunchdags åker jag hem för en snabb 'flört' med min vibrator, men ibland händer det att jag inte kan hålla mig så länge, så jag sticker in på toaletten, sätter i mina hörlurar och porrsurfar till dess att jag har kommit.” 

Enligt Nadia Bokody har onanistunderna på jobbet en positiv effekt på henne 15 minuter senare återuppstår jag med bättre utstrålning och är mer fokuserad, redo att tackla vad arbetsdagen än kastar åt mig”, skriver hon. För Nadia Bokody handlar det om mycket mer än att hon älskar onani och har stor sexlust. En studie publicerad i The Journal of Sexual Medicine konstaterade att orgasmer faktiskt är bättre för hjärnan än vanliga mentala övningar, som sudoku eller korsord, skriver hon vidare. Enligt sexskribenten gör onani att blod strömmar genom hjärnan vid onani, medan mentala övningar som sudoku bara stimulerar särskilda delar av hjärnan. ”Med andra ord: Om din arbetsgivare vill bli av med produktionssvackan vid 15-tiden en gång för alla borde de seriöst överväga att införa en policy för onanipauser”, skriver Nadia Bokody i sin krönika. I sin krönika säger 34-åringen också att hon inte bryr sig om vad arbetsgivaren eller kolleger tycker om hennes onanipauser. Det är hennes ensak, menar hon, såvida inte arbetsgivaren säger något annat i anställningsavtalet. ”Faktum är att det inte är arbetsgivarens ensak vad du gör bakom toalettens stängda dörrar, förutsatt att du inte gör det utanför tiden för din rast. Så onanera på bara”, skriver Nadia Bokdny i sin krönika. 

Om onanipauser på jobbet kan man tycka vad man vill om. Men faktum är att Nadia Bokody får stöd av experter. – Jag menar att en onanipolicy skulle resultera i bättre fokus, mindre irritation, högre produktivitet och fler leenden, säger psykologen Cliff Arnall till tidningen Metro. – Givetvis skulle en onanipaus, för att man är uttråkad eller för att smita undan en stund, öka fokus på arbetet, fortsätter han. Och vem vet, kanske kolleger på ditt jobb redan tar egna små onanipauser. I en undersökning av Hot Octopus, en återförsäljare av sexleksaker, var det nämligen 40 procent som svarade att de onanerar på arbetsplatsen. 

Källa: https://www.expressen.se/halsoliv/nadia-34-darfor-tar-jag-onanipauser-pa-jobbet/

Kroki

Jag minns krokilektionerna i gymnasiet...Vi var alla lite nervösa inför just nakenheten, men jag var lite mer nervös för hennes skull, skulle hon tycka vi stirrade för mycket? hur ser man ut i ansiktet så att hon ser att man tittar som en proffesionell konstnär som är sååå blasé med nakenheten?? Svåra frågor, men så försvann allt det där efter ett par minuter bara, då var det fokus på att hinna med sina bilder på tid...Allt var frid och fröjd tills MANNEN kom in. Vi fick en manlig modell, och han var ganska grå, men när han klädde av sig och satte sig på pallen hamnade jag o chock! Han hade en ENORM penis!

Dom bilderna blev inte så bra. 

 Nu en liten historia: 

Ibland händer de mest märkliga saker när man minst anar det. Och ibland spårar allting ur så att ingen kan hejda det som sker. Det var precis vad som hände mig för ett par år sedan. På den tiden levde jag ungkarlsliv och umgicks mycket med mina kompisar. Mest umgicks jag med en tjejkompis som heter Anna. Vi har umgåtts till och från sedan barnsben och känner varandra utan och innan. Trots att hon är riktigt ärtig har vi aldrig varit tillsammans, bortsett från lite nervöst fummel när vi var femton. Fast vi snackar en hel massa sex och hon gillar att komma på mig med en bula i byxorna när hon berättat något häftigt. Hon gillar att retas och pikas en hel del. Mycket snack och lite verkstad, och vi är båda bekväma med det. På den här tiden gick Anna på Konstfack och umgicks mycket med en klasskamrat därifrån, Tina. Så vi tre satt ofta hemma hos varandra i våra små lägenheter och fikade, såg på video och snackade. Början till det som så småningom skulle hända var att vi kom in på tjejernas behov av krokiträning. Naturligtvis övertalade de mig att bli deras privata modell. 

Så blev våra fika- och videokvällar snabbt krokikvällar istället. 

Med mig naken och de skissandes. 

Det blev lite som när man snackar i en bastu, när man umgås naken kommer man varandra närmare och pratet blev allt personligare och mer intimt. När stämningen blev för allvarlig kunde jag lita på att Anna försökte få mig att få stånd. Det blev ett spel mellan oss. Hon råkade få in samtalet på sex och jag försökte undvika att åka dit. Det är ingen överdrift att säga att Anna vann fler gånger än jag. De första gångerna undrade Tina om jag ville ha en paus eller så och såg lite generat intresserat på min styva stake. ”Oj då, lite på hugget idag”, kunde hon säga. Anna bara flinade nöjt! Jag har en rätt lång kuk, 22 centimeter, men den är nog högst vanlig till omkretsen kanske till och med åt det smalare hållet. När jag får stånd syns det i alla fall himla tydligt. En kväll i början innan Tina fattat vad Anna hade för sig och jag haft världens ribba i säkert 20 minuter, undrade hon om jag ville ta en paus för att ”den typ ser rätt ansträngd ut”. Anna bara blinkade åt mig och sa sedan ”nej du får hålla den där posen ett tag till för jag vill fortsätta med den här skissen lite till. Och det verkar väl inte gå nån nöd på honom, han tycker säkert det är jätteskönt att sitta så där med dasen i vädret”, nickade hon åt Tina. Och det var ju sant, jag hade börjat gilla det.

Är det så, jag menar är det inte jobbigt menar jag, undrade Tina, den ser ju väldigt hård ut. - Äae, både och sa jag, lite skämmgt och lite pirrigt spännande..

När den är så här så är det ju både skönt och en aning hmm spänt. Den vill ju få komma till typ, sa jag vidare. - Mmm det syns, sa Tina, värsta bongen ju. - Orkar du fortsätta ändå, frågade hon artigt. - Det är okey, sa jag. De fortsatte skissa hela passet färdigt och jag kunde inte få kuken att lugna sig den kvällen. Jag hade vrålstånd när de var färdiga. Tina behövde gå direkt efteråt och började samla ihop sina grejer. Hon tittade på mig och sa ”det är nog bäst vi lämnar dig i fred nu, så du inte får kåtslag eller nåt.” Hon fnittrade lite och spelade med ögonen mot min kuk. Anna skrattade.

Du ser rätt het ut kompis, kul att se att du är så glad att se oss, flinade hon. Det fullkomligt rann försatser ur mig vid det här laget. - Gud, vad den ser kåt ut, andades Tina ut. Nu måste jag gå så inte kukdoften sätter sig i kläderna fortsatte hon och fnittrade, det skulle inte Tomas gilla, fortsatte hon. Tomas var hennes aktuella strul. Anna hade fått på sina ytterkläder under tiden. Jag kommer också, sa hon. När hon skulle smita förbi mig drog hon flyktigt sin hand över kuken medan hon viskade ”ha så skönt, du var grym idag.” Det var så att knäna nästan vek sig under mig. Jag såg hur Anna flinade när hon på väg ut snabbt torkade bort mina hala safter på ett papper. Förstå att jag tokrunkade den kvällen. Men det här var fortfarande bara en försmak av vad som komma skulle. Tina fattade snart galoppen och sedan hade jag två retstickor som satt och retade upp mig. Det var kärvänligt och hjärtligt och det var ett spel vi alla fick en kick av. Annas beröring var en engångsföreteelse men Tina kunde ibland komma och fingra lite på den, bara för hon inte kunde låta bli, som hon sa. Jag var som lera i deras händer. Vi umgicks utan krokin också och då höll vi inte på så här. Men kroki hade vi minst en gång i veckan.

Våra krokistunder blev rena sexsamtal ibland. Vi pratade ganska ohämmat om våra fantasier och Anna erkände att hon brukade drömma om att bli bunden av en tjej, fast hon inte brukar tända på tjejer annars. Tina rodnade kraftigt första gången hon berättade om sin spermafetish..Jag älskar se sprut, kladda med såsen och så, berättade hon röd som en tomat i ansiktet. När hon berättade vad hon brukade göra med Tomas för att få honom att spruta som hon ville fick jag alltid stånd. Och det gick inte tjejerna obemärkt förbi. - Det där skulle du gilla va, garvade Anna åt mig, när Tina berättat hur hon mjölkat Tomas på nått nytt sätt. - Din kompis här står ju som ett spett i alla fall. Tina brukade haka på och skämta om att hon kanske skulle förbarma sig över mig här och nu. Om jag då svarade visst kom igen här och nu, skrattade de bara. ”Nä, du! Det får du fixa själv grabben” brukade Tina säga. Jag berättade om mina funderingar kring maximal njutning och vad det skulle vara. Typ att bli masserad och knullad samtidigt. Eller om man då inte skulle kunna koncentrera sig tillräckligt på någon njutning. Vi pratade förstås om mycket mer, men dessa var liksom våra huvudteman som alltid återkom på något vis. Deras hösttermin gick och vi tog en paus i våra krokiseanser hela jullovet. Jag tror att vi alla tyckte det var skönt med ett litet break från vår tighta grupp. Efter fyra veckors paus blev första krokisessionen ganska uppsluppen och flamsig. 

Efter ett tag kände sig tjejerna färdigskissade och tyckte att vi skulle se på film istället. Vi satte på te och dukade fram kakor från Annas skafferi. Vi kröp upp i soffan och inte förrän efter en stund tänkte någon av oss på att jag fortfarande var naken, det var så invant för oss. - Här ta en filt bara, sa Anna och kastade till mig en pläd. Filmen tog slut och övergick i porrfilm. Anna ryckte av mig pläden. - Den här klarar vi oss utan! Hon flinade och det gnistrade i hennes ögon. Snart satt jag naken i soffan mellan två retstickor och såg på porr med världens stånd så klart. Det var syndigt skönt att sitta så ogenerat och se på porr mellan dem med kuken pekandes mot taket. Efter halva filmen började Tina att pilla lite med fötterna på min ståndare och jag reagerade kraftigare än vad jag någonsin gjort. Pungen drog ihop sig och på nåt vis blev jag nästan ett med min kuk. Den började darra i takt med min puls. Tina slutade med fötterna när hon märkte min reaktion. Både hon och Anna som också reagerade på min reaktion lutade sig fram och tittade lite närmare på spektaklet. - Oj oj oj då, flinade Anna, lätt retlig idag. - Mmm, grymtade jag. - Shit, fnittrade Tina, titta på kuken. Vi tittade på den allihop. Skinnet spände över kuk och pung så varenda ådra syntes och den blev nästan helt lila. - Jag bara måste få känna på den, sa Tina. Hon sträckte fram handen och greppade försiktigt runt pungen och kukroten. - Shit va grymt, fortsatte hon, du är helt sjukt hård. - Anna du bara måste känna! Anna sköt nästan automatiskt fram handen och tog tag runt mitt skaft. - Va varm den är, sa hon, och helt hård. Med båda tjejernas händer på min kuk i det här tillståndet, jag höll på att gå upp i atomer, trots att de inte i egentlig mening gjorde några krävande rörelser. Jag gnydde till. Anna drog tillbaka sin hand medans Tina tog ett stadigare tag om roten. En sakta ström av blank klar försats började långsamt välla upp ur mitt ollon. - Shit, sa Tina igen,

Jag känner hur den pumpar och darrar.. 

Jag bara måste få göra så här, sa hon. Tina drog upp handen längs skaftet och med lätt hand i en snabb rörelse smorde hon in toppen av min kuk med mina egna hala safter. Jag gnydde till igen, som en hundvalp som blivit trampad på svansen. Tina ryckte åt sig sin hand. Anna tittade storögt på mig och våra blickar möttes. - Du måste nog göra nåt, sa Anna sakta, ska vi gå ut en sväng medan du, du vet. Det är okej fast vi är hos mig. - Jag vet inte, sa jag. - Du kan nog inte gå hem så här, log hon. Jag fann mig inte direkt, var ganska luddig i huvet. - Du, spring och runka med dig, hojtade Anna då. Hon drog mig upp ur soffan. - Va du ser kåt ut kompis, skrockade hon och tittade på min kuktorped som stod darrande rakt upp mellan mina ben. Jag började gå mot Annas badrum, kuken vaggade för varje steg. - Tina, ska vi gå en sväng under tiden, sa Anna. - Mmm, det är nog bäst det, svarade Tina. Medan de reste sig ur soffan tittade de åt mitt håll och såg rätt förundrade ut medan de log åt mig. Anna började plocka med sina ytterkläder. - Fast, sa Tina, jag vill gärna se på om jag får? - Bara jag får spruta inom en minut så går jag med på vad som helst, hasplade jag ur mig. Vet inte vad jag tänkte. Ett par steg senare var jag uppe i Annas badkar. 

Jag lutade mig mot väggen med ena handen och tog tag i kuken med den andra. Kuken var som ett vått, varmt och hårt känselspröt. Jag började tokrunka, fort och hårt. Tjejerna tisslade när de kom in i badrummet, märkte jag bara i förbiseende. Det var bara jag och min kuk just då. Max en minut senare kom jag i en otrolig orgasm. Kroppen surrade, jag blev som gelé. Kuken sprayade ner Annas kakel så det stänkte om det och den fortsatte spruta medan jag skönk ner på knä. - Shit, hörde jag Tina sucka. Jag mötte Annas blick där hon stod i dörröppningen med mössa och halsduk i händerna och tittade fascinerat på mig. Jag tittade mot Tina, hennes blick var fastnaglad på min kuk som fortsatte spruta. Jag hörde mig själv, fast som någon annan stöna. Jag fick greppa badkarskanten med båda händerna för att inte falla ihop helt. Då stack Tina fram handen och med långa, långsamma kraftiga tag tömde hon mig, mjölkade ut det som gick. Någon minut senare satt jag bara och flämtade. 

Tinas hand och tröjärm var helt nedsölade. Min sperma rann längs kaklet. Vi tittade på varandra och skrattade. Under en massa fniss och skamgepp så sanerade tjejerna både mig och Annas italienska kakel. En stund senare tog vi en sen kopp te innan Tina gick hem till Tomas. Medan jag klädde mig för min promenad hem undrade Anna om det där var maximal njutning. - Maxat tryck kanske men jag gjorde ju nästan allt själv, sa jag. - Mmm du var jättehäftig att se på, jag är glad att jag och Tina inte hann gå på promenad, sa hon. Hon log mot mig och brast ut i ett smil.

Hej då, sa hon sen, nu ska jag tänka lite på min njutning. 

Hon blinkade med ögat. 

Mmm ha det, sa jag.

Kanske jag tänker lite på maximal njutning också, fortsatte hon och stängde dörren bakom mig. 

Källa: https://sverigesradio.se/artikel/4728805

Vi blir kåta när våra män knullar andra

1.Jag blir kåt somfan av tanken att min pojkvän skall knulla andra tjejer. Dock är jag ganska svartsjuk, så tror det endast kommer vara fantasier som jag delger honom.. Han gillar också tanken dock! 

2.Jag blir otroligt upphetsad av att tänka på att min sambo skulle knulla med andra tjejer! Jag är bi och min sambo tänder på tanken att jag skulle vara med andra tjejer, han har dock svårare att tänka sig mig med andra karlar, det är för övrigt inget som intresserar mig heller. men hade gärna sett att min sambo knullar andra tjejer 

3.Jag blir ruskigt tänd av att ha sex i samma säng och lakan där han nyligen (helst samma dag) haft sex med en annan tjej. Min sambo kom hem från krogen för några veckor sen och berättade om en tjej som så uppenbart försökt få med honom hem... jag blev stört kåt av det! 

4.Vi pratar ofta om att ta in någon mer i vårt sexliv så kanske kan det bero på det! Nu gick han ju inte med henne hem men tanken eggar. 

Källa:https://www.familjeliv.se/forum/thread/47741828-min-tjej-var-otrogenoch-jag-blev-kat/5

Första gången vi knullade – Hon överraskade mig i duschen

Vi hade lärt känna varandra för några år sedan, och blev riktigt goda vänner på en gång. Det som hände nyligen förändrade verkligen vår relation. Det var första gången vi knullade. Det hade inte gått upp för mig vilken kåt kvinna hon var. Jag höll på att duscha mig efter en lång och varm dag. När jag vände mig om så stod någon där. Det var Carro, med ett busigt leende på sina läppar. Ett leende som jag sett så många gånger genom åren som jag känt henne. Jag låg nervöst mot henne, och fattade inte riktigt vad som pågick eller varför hon var där. Jag märkte det inte, men jag måste ha sagt det högt med. ”Åh, jag bara tittar lite”, svarade hon. 

Hon började sakta ta av sig plagg efter plagg tills hon enbart hade dem sexigaste underkläderna jag någonsin sett på henne. ”Finns det plats för en liten mig där?”, frågade hon samtidigt som hon tog av sig sin behå och stringtrosa. ”Visst”, stammade jag fram, helt chockad att se henne naken genom glasdörren till duschen. Jag hade inte fått några indikationer på detta innan första gången vi knullade. Hon kom in i duschen med mig, vi stirrade varandra upp och ner. Helt otroligt, tänkte jag för mig själv. Det första jag fastnade vid var hennes stora fasta bröst med små bröstvårtor som jag inte annat ville än att nafsa i. Min blick gled längre ner till vad jag tyckte såg ut som en perfekt fitta, helt len och tajt. Jag fick en plötslig lust att begrava mitt ansikte i den och slicka henne i timmar. Hon vände sig från mig för att tvåla in sina stora bröst och backade lite mot mig. Jag stod fastfrusen när jag fick se hennes härliga rumpa som sakta började tryckas mot min stadigt växande kuk. Hon tittade över axeln och blinkade åt mig. Nervöst lutade jag mig fram och lade mina armar om hennes midja så mina händer låg på hennes mage. Sakta smekte jag över den, upp mot hennes intvålade bröst. En låg nöjd suck kom från hennes läppar när jag började nypa i hennes bröstvårtor. Hennes hand letade sig ner mellan oss, hon tog tag om min kuk och började runka den så gott hon kunde samtidigt som hon tryckte sin röv mot mig. Jag nafsade i hennes hals och hon viskade till mig, ”jag vill känna dig i mig”. Utan att tveka tog jag tag om min hårda kuk, en hand höll stadigt om hennes ena bröst, och jag började föra in den i hennes längtande fitta. 

Sakta gled den in och jag kunde se hur hon slöt sina ögon och började stöna i extasen, mer och mer ju längre jag kom in i henne. Jag hade sett rätt, hennes fitta var riktigt tajt, och kändes så skön och varm om min kuk. Jag började sakta stöta in och ut ur henne, och ökade snart takten. ”Hårdare, djupare”, stönade hon och lutade sig fram så att jag skulle komma djupare. Vilken syn jag fick av min stenhårda pulserande kuk stöta in och ut ur hennes våta fitta, det var en bild som jag i hemlighet fantiserat om väldigt länge. Jag stönade medan jag började pumpa snabbare och hårdare in i henne, hon började stöna högre med. Högre än jag hört någon annan tjej stöna. ”Åh, jäääävlar”, skrek hon och hennes ben började darra, hon fick sin första orgasm. Jag drog mig ur efter en stund, hon ställde sig rakt och vände sig mot mig. Hennes våta blonda hår var överallt, hon lutade sig mot mig och bi började hångla. Jag tryckte upp henne mot väggen och lyfte hennes ena ben. ”Knulla mig mer”, beordrade hon. Jag ville absolut inte säga emot och förde snabbt in min kuk i henne och började stöta i en rasande takt. Jag höll upp hennes ena ben, den andra handen höll tag om hennes röv och jag lutade mig fram för att kunna nafsa i hennes bröstvårta innan jag rörde mig vidare mot hennes hals. Jag stötte hårt och djupt in i hennes hungriga fitta, stönen blev högre och kom snabbare. Jag kunde se hur njutningen spelade över hennes ansikte när hon log mot mig och jag började sakta ner för att hämta andan. Hon tog min hand och vi gick ut ur duschen. 

Vi lade en handduk på golvet innan jag lade mig på rygg. Hon grenslade mig, kysste mig och gned sin röv mot min hårda kuk. Med en hand mot mitt bröst och den andra om min kuk känner jag hur hon sakta för in den i sin röv. Den var rejält tajtar än hennes fitta och sakta börjar hon rida längs med hela min längd. ”Helvete”, mumlar jag för att ge henne en vink att jag inte kommer att kunna hålla emot särskilt länge till, och att se hennes njutningsfulla min gör det inte lättare för mig. ”I mitt ansite”, stönar hon och jag ställer mig snabbt upp, redo att komma. Hon ställer sig till rätt på knä på handduken och jag tar tag om hennes hår. Hela min kropp spänner sig och jag stönar högt när den första strålen sperma sprutar över hennes ansikte. En liten del av det droppar ner på hennes underbara bröst. Hon tar min pulserande kuk i sin mun och börjar suga av det som fortfarande rinner ur mig. Hon tittar upp på mig med sperma i sitt ansikte, på sina bröst och i sitt hår. ”Wow, var kom det ifrån”, skrattade hon. ”Det är ditt fel!”, svarade jag och vi båda skrattade. 

Hon torkade av sperman från sitt ansikte, ”Wow, första gången vi knullade! Vi måste göra det här oftare, jag kan inte fatta att vi inte gjort det tidigare”. ”Och den här”, sade hon och torkade av min kuk, ”Varför kände jag inte till den?”. Med ett fräckt leende svarade jag, ”Du frågade aldrig”. Hon log upp mot mig, ”Jag behöver en till dusch! Vill du vara med?”.

 Källa: https://www.snuskisar.se/forsta-gangen-vi-knullade/