måndag 29 maj 2023

5 Olika typer av rabbitvibratorer

Det finns som du kanske förstår olika rabbitdildos med olika funktioner. Här går jag igenom de vanligaste typerna av rabbitvibratorer som finns och hur dess funktioner fungerar. En del modeller har flera av dessa funktioner. 

1. Roterande kulor 

Den mest klassiska varianten av en rabbitdildo har en funktion där kulor i själva staven roterar. Detta skapar en väldigt intensiv vaginal stimulans som många älskar. De roterande kulorna kan dock bli lite väl mycket för vissa. Är du extra känslig gör du kanske bäst i att skippa den här funktionen då det ibland till och med kan upplevas lite obehagligt. Det går vanligtvis såklart att stänga av rotationen när helst man önskar. 

2. Dubbla vibrationer 

Istället för roterande kulor eller som ett komplement till dessa erbjuder många modeller även en vibrator i själva staven. Det innebär att det finns en vibrator till insidan och en till klitoris på utsidan. I de flesta fal kan du styra dem två vibratorerna separat så att du kan anpassa vibrationerna till hur du själv vill ha det. En extremt populär modell av en sådan här typ av rabbitdildo är Auto Rabbit. 

3. Lufttrycksrabbit 

Det här är en relativt ny variant av rabbit som utnyttjar samma funktionalitet som återfinns hos en vanlig lufttrycksvibrator. Lufttrycksvibratorer har blivit extremt populära tack vare deras fantastiska förmåga att ge kvinnor orgasm. Till och med så pass att det utlovas orgasmgaranti! Har du aldrig tidigare fått orgasm kan en lufttrycksvibrator på riktigt vara lösningen! En rabbitdildo med inbyggd lufttryckvibrator till klitoris ger dig en helt unik upplevelse som du bara måste testa! 

4. Stötande 

En annan typ av rabbit är den där själva staven stöter fram och tillbaka automatisk. Det räcker alltså att du håller din rabbitdildo i dig. Vibratorn stimulerar klitoris samtidigt som staven själv sköter stötandet. På så vis får du känslan av att någon faktiskt knullar dig. Denna teknik har sedan tidigare funnits i vanliga massagestavar men hittas numera alltså även i en rabbitdildo. 

5. Rabbit för G-punkten 

En del rabbitvibratorer är speciellt anpassade för att stimulera klitoris på bästa sätt. Eftersom g-punkten sitter mot slidan framvägg (uppmot magen) är en G-punktsrabbit alltså designad för att komma åt detta område. Ofta är toppen en aning böjd. Att stimulera g-punkten är dessutom ett vanligt sätt att uppnå fontänorgasm. Klitorisvibratorn gör inte direkt saken sämre. 

Källa: https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

Varför är rabbitvibratorer så populära

Rabbitdildon har under lång tid varit en av de mest uppskattade sexleksakerna bland kvinnor. Men vad är grejen med en rabbitdilo egentligen? Varför är den så populär? 

1. En rabbitdildo ger dubbel stimulans 

 Jo det gör den faktiskt och det har nog att göra med det faktum att en rabbitdildo är gjord för att stimulera både vaginalt och klitoris på en och samma gång. En uppgift som annars kan vara lite klurig att klara av själv om man inte vill använda två händer. Tack vare rabbitdildons utformning kan man på ett smidigt sätt alltså få dubbel stimulans samtidigt som man kan koncentrera sig på att njuta fullt ut. Just den här dubbla stimulansen som en rabbitdildo erbjuder är något som väldigt många kvinnor uppskattar. Faktum är att många har väldigt svårt att överhuvudtaget få orgasm ifall inte klitoris stimuleras samtidigt som vaginalt sex. 

2. Stort utbud med olika typer av rabbitvibratorer 

Variationen på olika rabbitvibratorer är så pass stor att du lätt kan hitta någon som passar just dig. Det finns allt från den klassiska modellen med roterande kulor till den mer moderna varianten som har en lufttrycksvibrator till klitoris istället för vanliga vibrationer. 

3. Rabbitdildon har fått extremt bra recensioner och omdömen 

I takt med att fler och fler fantastiska recensioner och positiva omdömen dykt upp har såklart rabbitdildons popularitet ökat. Men rabbitdildon har också fått bra draghjälp av media som många gånger prisat den som en helt magisk produkt som alla kvinnor borde testa. Många kvinnor uppger att de aldrig fått orgasm innan de testade en rabbitdilo. Det är inte konstigt att fler vill köpa sig en egen rabbitdildo med tanke på hur denna sexleksak lovordats under många år. 

Källa: https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

Hur fungerar en rabbitdildo?

Skillnaden på en vanlig dildo och en rabbitdildo är att en rabbitdildo även stimulerar klitoris på samma gång. På själva staven sitter det alltså en klitorisvibrator som stimulerar klitoris samtidigt som dildon används vaginalt. 

Klitorisvibratorn på en rabbitdildo är ibland formad som en liten kanin eller endast kaninöron. Därav namnet rabbit. Den dubbla stimulansen som det här innebär finns hos alla rabbitvibratorer. Men sedan går egenskaperna och funktioner isär. Det finns en stor mängd olika modeller av rabbitvibratorer och de fungerar alltså lite olika beroende på modell. 

Källa: https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

Hur använder man en rabbitdildo

Jag behöver nog inte förklara att själva staven ska in i vaginan och klitorisvibratorn ska träffa klitoris. Men det är kanske en del som undrar lite över hur man sedan ska går vidare. Håller man den t.ex. bara där eller ska man för rabbitdildon in och ut om vartannat? Det beror lite på. Och det finns egentligen inget rätt svar. 

Gör helt enkelt det som känns bäst för dig! 

1. Håll den på plats och låt rabbitdildon göra jobbet 

Köper du en rabbitdildo som roterar kan du med fördel bara låta den vara utan att anstränga dig nämnvärt. Små rörelser och justeringar för att träffa precis rätt är det enda som behövs. Detsamma gäller ifall du köper en rabbit som automatisk stöter fram och tillbaka. Det räcker att du håller den på plats så gör den jobbet åt dig. 

2. Manuell rörelse 

Annars kan man givetvis använda den som en vanlig dildo. Eftersom man vanligtvis kan sköta vibrationerna separat kan du bestämma att stänga av klitorisvibratorn ifall du hellre vill det. Vissa störs nämligen av att inte vibrationerna är kontanta på klitoris när man för dildon in och ut. Gör du lite försiktigare och grundare stötar, liksom mer vinklar staven någon kan du få bibehållen stimulans av klitoris under hela tiden. 

3. Vänd din rabbitdildo upp och ner

Gillar du känslan av lätt stimulans kring anus kan det fungera utmärkt att vända din rabbitvibrator upp och ner. Då hamnar klitorisvibratorn istället nedåt och de små öronen kittlar gott vid detta känsliga område. Det finns faktiskt speciella rabbitvibratorer som har en extra vibrator för just detta ändamål. På så vis slipper du offra klittan till förmån för anus. 

Källa: https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

Rabbitdildo eller Rabbitvibrator


Rabbitdildo eller rabbitvibrator. Vad är det egentligen för skillnad?
 

Eller är det samma sak? 

 Jag tänker att det egentligen är så att en dildo är en penisliknande sexleksak som till skillnad från en vibrator inte erbjuder vibrationer. Det var nog så det var från början om man säger så. Numera verkar dock detta inte längre stämma. Väldigt många använder ordet dildo till att beskriva i princip alla typer av stavar som förs upp i vaginan. 

Det har liksom blivit synonymt med klassiska penisformade sexleksaker, oavsett typ. En del kallar alltså en sådan här sexleksak som den här sidan handlar om för rabbitdildo medan andra säger rabbitvibrator.

Det är helt enkelt två ord för samma sak. 

https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

The rabbit 1

The rabbit 2

The rabbit 3

The rabbit 4

The rabbit 5

söndag 28 maj 2023

Triss i njutning

Naken eller ej i bastun

Det finns fysiologiska skäl till att du ska vara helt naken i bastun. 

Du ger huden en chans att slappna av och andas fullt ut. Extra märkbart för kvinnor som ofta sveper in hela torson i handduken, eller i de fall det är tillåtet, har på sig baddräkt. Nakenheten ger en känsla av frihet som tar bastuupplevelsen till en ny nivå. Att vara naken i bastun gör också att vi öppnar oss för varandra, mentalt och själsligt. Ingenting döljer vilka vi är. Allt syns, både det vackra och eventuella skavanker (som nästan ingen bryr sig om utom vi själva). 

Det kan kännas obehagligt till en början men ganska snart blir de nakna rumporna och brösten något fullkomligt odramatiskt och inte alls förknippat med sexualitet eller begär. 

Om du vill uppleva den nakna friheten i bastun kan ett första steg vara att lätta på handduken men samtidigt täcka de nedre regionerna. Viktigt är så klart att du gör det tillsammans med andra människor som du känner, eller är bekväm med. Viktigt är också förberedelse. Exempelvis att du har en badrock som du kan svepa in dig i före och efter bastusessionen i de utrymmen som angränsar till bastun. Med tiden kanske du blir en av de nakenfrälsta som inte kan tänka sig något annat.

Källa:https://www.wegroup.se/badhusbloggen/darfor-ska-du-vara-naken-i-bastun/ 



Badar du naken i bastun med familjen

1. 

 Jag bastar absolut inte naken med min familj, inte alltså ens med min syster. Enda som ja badar naken med är min sambo 

 2. 

 Badar inte naken med min familj för har en tatuering som skulle ge upphov till en diskussion ja inte vill gå in i med morsan

3. 

Naken med familjen, vänner, pojkvännens vänner, vänners pojkvänner osv. Finns inte något som är obekvämare än kläder i bastun! 

4. 

Nej men man kan ju inte fara i bastun med sin pappa då man är 30. Skulle kännas ytterst obekvämt. Sen kan jag vara naken i övrigt. 

Källa: https://svenska.yle.fi/a/7-1012875

Pullad och slickad efter handbollsträningen

Det var en helt vanlig lördagsmorgon efter handbollsträningen. Idag hade vi tränat med killarna som var lika gamla som oss.

– Snygg fint du gjorde där i slutet av träningen, hörde jag en mörk röst säga bakom mig. Det var Joakim, eller Jocke som de flest kallade honom. Vi hade gått i samma klass hela vår skolgång. Han var den snygga som alla tjejer någon gång varit kär i. Även jag. Och jag var kär i honom nu. 

 – Tack, du gjorde själv en snygg stegisättning, svarade jag. Vi fortsatte prata och han frågade mig plötsligt vad jag skulle göra idag. Jag svarade att jag inte skulle göra nåt särskilt och vi bestämde att vi skulle hänga. Jag hojtade att vi skulle hänga till pappa, som var tränare. Vi gick ut till cyklarna och tog sällskap med de andra, men när vi kom till en brant backe vid sidan om cykelbanan svängde Alex av och jag följde efter. Jag hörde någon busvissla och hojta till. Någon annan undrade högt vad de ska göra, men jag brydde mig inte. Vi cyklade ett tag och pratade om träningen. Till slut kom vi fram till hans hus. Vi låste våra cyklar och gick in. 

 – Jag behöver duscha, sa jag. Jag stinker svett. Alex tittade på mig och sa att jag skulle ta badrummet där uppe och att han kunde ta det på nedervåningen. Sen berättade han att hans föräldrar var hos några kompisar i helgen, så vi var ensamma hemma. Jag log och nickade till svar, innan jag gick upp på övervåningen. När jag hade duschat klart satte jag mig i soffan där nere och väntade på Alex. Jag hade tagit på mig shorts och t-shirt, men struntat i bh:n. Då kom Alex ut ur badrummet med en vit handduk knuten runt höfterna. Hans bara överkropp syntes, han var så vältränad. Han böjde sig lite och då gled den plötsligt av, handduken alltså. Min blick for ner till hans kuk på direkten, jag kunde inte hjälpa det. Den såg ut att vara rätt hård. Jag fnissade till nervöst och han såg generad ut. Han virade snabbt handduken om höfterna igen. Jag gjorde plats för honom i soffan och han satte sig lite försiktigt ned. Jag satte mig närmare och vi var nu vända mot varandra med ansiktena ganska nära. Jag lutade mig fram och vi förenades i en kyss. Jag ville att den aldrig skulle ta slut. Sen puttade jag honom ifrån mig och såg in i hans nötbruna ögon. Jag sa det rakt ut. 

 – Gillar du mig? 

 – Nej, jag galen i dig, svarade han och vi började hångla igen. 

 Vi kysstes intensivt, min tunga i hans mun. Hans händer närmade sig mina bröst. Jag la hans ena hand på mitt bröst och han började smeka mig där, sakta. Det pirrade till härligt i mig. Jam smekte mig nedåt magen tills han kom fram till byxlinningen. Där stoppade jag honom, ställde mig upp och drog in honom på hans rum. Där tog jag av mig mina shorts och lät honom fortsätta smeka mig. Han tog tag om min t-shirt och jag håll upp armarna för att han skulle kunna dra av den. Vi la oss ner på hans säng och fortsatte att hångla. Sedan förde jag ner handen och frågade om jag fick. Han nickade och jag började jag smeka hans kuk. Sakta. Jag lekte med den, klämde lite så att han stönade till och bad mig att fortsätta, vilket gjorde mig ännu mer upphetsad. jag böjde mig ner mot kuken och stannade upp, då tog han mitt huvud och förde det ännu närmare. Jag slickade först lite lätt på den. Han gav ifrån sig ett njutningsfullt kvidande. Då började jag runka av honom samtidigt som jag slickade på hans ollon. Jag fortsatte tills hanns stönande blev ännu mer intensiva och han tillslut kom. Hans varma vätska sprutades in i min mun. Jag la mig ner. 

 – Nu är det min tur att ge, sa han. Jag särade han på mina ben och han böjde sig ner. Han började med att smeka lätt utanpå. Sedan förde han långsamt upp två fingrar i mig och jag tryckte mig mot hans hand. Jag gav ifrån mig ett högt stön. Det var så skönt och jag bad honom att fortsätta. Han fortsatte men la till nåt, han drog tungan mot min klitoris. Jag kved till och han började slicka intensivare och suga på klitoris. Han pullade mig med fingrarna samtidigt som han höll på med tungan. Det var så skönt att jag var nära att komma. Min andning blev snabbare och jag stönade. Först lugnt men sen snabbare och högre, tills jag nästan skrek och kom i en skön orgasm. Det var så skönt, det kändes som ett lyckorus i hela mig. Mina ben skakade. Utmattade la vi oss ner bredvid varandra. Jag tittade på hans underbara bruna hår och han in i mina blåa ögon. 

 – Det var så magiskt, sa jag och han log och nickade. 

 /Längtar till att ha sex 

 Källa: https://www.umo.se/sex/sexnoveller/sexnoveller-att-lasa/han-pullade-och-slickade-mig-efter-handbollstraningen/

Älskar ett finger i analen


Jag älskar när min kille ger mig ett finger i analen. Både när han pullar mig med sina fingrar och ger lite analmassage samt när han knullar mig vill jag gärna ha ett finger där. Han ger mig fingret självmant och ibland ber jag honom göra det. Så skönt! Jag får lättare orgasm då men framförallt blir orgasmen starkare. Att få hans kuk i analen är också underbart! 

 /anonym kvinna 

 Källa: https://www.familjeliv.se/forum/thread/65876513-alskar-att-fa-ett-finger-i-analen

Så vill vi bli slickade

 
 Källa: https://sverigesradio.se/avsnitt/1011345

Njutningens ansikte 1

Njutningens ansikte 2