måndag 29 maj 2023

Varför är rabbitvibratorer så populära

Rabbitdildon har under lång tid varit en av de mest uppskattade sexleksakerna bland kvinnor. Men vad är grejen med en rabbitdilo egentligen? Varför är den så populär? 

1. En rabbitdildo ger dubbel stimulans 

 Jo det gör den faktiskt och det har nog att göra med det faktum att en rabbitdildo är gjord för att stimulera både vaginalt och klitoris på en och samma gång. En uppgift som annars kan vara lite klurig att klara av själv om man inte vill använda två händer. Tack vare rabbitdildons utformning kan man på ett smidigt sätt alltså få dubbel stimulans samtidigt som man kan koncentrera sig på att njuta fullt ut. Just den här dubbla stimulansen som en rabbitdildo erbjuder är något som väldigt många kvinnor uppskattar. Faktum är att många har väldigt svårt att överhuvudtaget få orgasm ifall inte klitoris stimuleras samtidigt som vaginalt sex. 

2. Stort utbud med olika typer av rabbitvibratorer 

Variationen på olika rabbitvibratorer är så pass stor att du lätt kan hitta någon som passar just dig. Det finns allt från den klassiska modellen med roterande kulor till den mer moderna varianten som har en lufttrycksvibrator till klitoris istället för vanliga vibrationer. 

3. Rabbitdildon har fått extremt bra recensioner och omdömen 

I takt med att fler och fler fantastiska recensioner och positiva omdömen dykt upp har såklart rabbitdildons popularitet ökat. Men rabbitdildon har också fått bra draghjälp av media som många gånger prisat den som en helt magisk produkt som alla kvinnor borde testa. Många kvinnor uppger att de aldrig fått orgasm innan de testade en rabbitdilo. Det är inte konstigt att fler vill köpa sig en egen rabbitdildo med tanke på hur denna sexleksak lovordats under många år. 

Källa: https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar