måndag 29 maj 2023

5 Olika typer av rabbitvibratorer

Det finns som du kanske förstår olika rabbitdildos med olika funktioner. Här går jag igenom de vanligaste typerna av rabbitvibratorer som finns och hur dess funktioner fungerar. En del modeller har flera av dessa funktioner. 

1. Roterande kulor 

Den mest klassiska varianten av en rabbitdildo har en funktion där kulor i själva staven roterar. Detta skapar en väldigt intensiv vaginal stimulans som många älskar. De roterande kulorna kan dock bli lite väl mycket för vissa. Är du extra känslig gör du kanske bäst i att skippa den här funktionen då det ibland till och med kan upplevas lite obehagligt. Det går vanligtvis såklart att stänga av rotationen när helst man önskar. 

2. Dubbla vibrationer 

Istället för roterande kulor eller som ett komplement till dessa erbjuder många modeller även en vibrator i själva staven. Det innebär att det finns en vibrator till insidan och en till klitoris på utsidan. I de flesta fal kan du styra dem två vibratorerna separat så att du kan anpassa vibrationerna till hur du själv vill ha det. En extremt populär modell av en sådan här typ av rabbitdildo är Auto Rabbit. 

3. Lufttrycksrabbit 

Det här är en relativt ny variant av rabbit som utnyttjar samma funktionalitet som återfinns hos en vanlig lufttrycksvibrator. Lufttrycksvibratorer har blivit extremt populära tack vare deras fantastiska förmåga att ge kvinnor orgasm. Till och med så pass att det utlovas orgasmgaranti! Har du aldrig tidigare fått orgasm kan en lufttrycksvibrator på riktigt vara lösningen! En rabbitdildo med inbyggd lufttryckvibrator till klitoris ger dig en helt unik upplevelse som du bara måste testa! 

4. Stötande 

En annan typ av rabbit är den där själva staven stöter fram och tillbaka automatisk. Det räcker alltså att du håller din rabbitdildo i dig. Vibratorn stimulerar klitoris samtidigt som staven själv sköter stötandet. På så vis får du känslan av att någon faktiskt knullar dig. Denna teknik har sedan tidigare funnits i vanliga massagestavar men hittas numera alltså även i en rabbitdildo. 

5. Rabbit för G-punkten 

En del rabbitvibratorer är speciellt anpassade för att stimulera klitoris på bästa sätt. Eftersom g-punkten sitter mot slidan framvägg (uppmot magen) är en G-punktsrabbit alltså designad för att komma åt detta område. Ofta är toppen en aning böjd. Att stimulera g-punkten är dessutom ett vanligt sätt att uppnå fontänorgasm. Klitorisvibratorn gör inte direkt saken sämre. 

Källa: https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar