måndag 29 maj 2023

Hur använder man en rabbitdildo

Jag behöver nog inte förklara att själva staven ska in i vaginan och klitorisvibratorn ska träffa klitoris. Men det är kanske en del som undrar lite över hur man sedan ska går vidare. Håller man den t.ex. bara där eller ska man för rabbitdildon in och ut om vartannat? Det beror lite på. Och det finns egentligen inget rätt svar. 

Gör helt enkelt det som känns bäst för dig! 

1. Håll den på plats och låt rabbitdildon göra jobbet 

Köper du en rabbitdildo som roterar kan du med fördel bara låta den vara utan att anstränga dig nämnvärt. Små rörelser och justeringar för att träffa precis rätt är det enda som behövs. Detsamma gäller ifall du köper en rabbit som automatisk stöter fram och tillbaka. Det räcker att du håller den på plats så gör den jobbet åt dig. 

2. Manuell rörelse 

Annars kan man givetvis använda den som en vanlig dildo. Eftersom man vanligtvis kan sköta vibrationerna separat kan du bestämma att stänga av klitorisvibratorn ifall du hellre vill det. Vissa störs nämligen av att inte vibrationerna är kontanta på klitoris när man för dildon in och ut. Gör du lite försiktigare och grundare stötar, liksom mer vinklar staven någon kan du få bibehållen stimulans av klitoris under hela tiden. 

3. Vänd din rabbitdildo upp och ner

Gillar du känslan av lätt stimulans kring anus kan det fungera utmärkt att vända din rabbitvibrator upp och ner. Då hamnar klitorisvibratorn istället nedåt och de små öronen kittlar gott vid detta känsliga område. Det finns faktiskt speciella rabbitvibratorer som har en extra vibrator för just detta ändamål. På så vis slipper du offra klittan till förmån för anus. 

Källa: https://xn--bttresex-0za.se/rabbitdildo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar