onsdag 3 maj 2023

Onanitips för tjejer 19-27

19.Analplay
Om du känner dig nyfiken ska du inte vara rädd att involvera "analplay" i din onani. Du kan börja med att gör cirkelrörelser med ditt finger kring anus och sedan jobba dig in. Du kan även testa en buttplugg eller dildo om du vill ta det till nästa nivå. 

20.Stressa inte
Snabbisar i all ära, men ta dig ordentlig tid och stressa inte fram något. Se onanin som en viktig investering i dig själv och ditt välmående. 

21.Edgin
En lite omväxlande och kul teknik.Precis när du är på väg att komma så ska du sakta ner och efter en liten stund så börjar du om. Upprepa detta några gånger innan du når klimax. Hur många gånger orkar DU? 

22.Isbit


Låt en isbit smälta över din vagina. Det kan kännas speciellt men väldigt skönt.

23.Vibrationer hemma


Använd vibrationer för att få en skönare stund. Vill du inte använda en sexleksak så kan du ta det du har hemma. Din eltandborste eller varför inte ett gammalt(vibrerande) gosedjur. 

24.Framför spegeln
Har du möjlighet så rekommenderar jag dig att onanera framför en spegel. En del är inte jätteförtjusta att onanera framför en spegel, medan vissa älskar det. Give it a try! 

25.Onanera på morgonen
 

Om du vanligtvis onanerar på kvällen så kan du för omväxlings skull testa att onanera det första du gör på morgonen. Det sätter tonen för dagen. 26.Onanera utanpå trosorna
Det kan ibland kännas för mycket med direkt beröring av klitoris. Testa då att istället att smeka utanpå trosan. 

27.Rida på en stol

Lite som cowgirl, men här är du solo. Sätt en kudde på stolsryggen, och lägg sedan en vibrator på stolsryggen. Sedan är det bara att börja jucka mot vibratorn. Du kan även använda dig av en dildo om du gillar att bli penetrerad. 

Källa:https://sexvagledarna.se/onanitips-for-tjejer/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar