onsdag 3 maj 2023

Onanitips för tjejer 10-18

10.Fantisera






























Om du inte vill ha någon visuell stimulans så rekommenderar jag dig varmt att bara använda fantasin. Det kan ge minst lika bra upplevelser som med sexnoveller eller porr.  

11.Variera rörelserna



































Variera hur du rör vid klitoris. Massera, gnugga, gnid. Vanliga fingertekniker är upp och ner, cirkelrörelser, sida från sida, eller mer pulserande rörelser. Variera också hårdheten med handen eller vibrator.

12.Fokusera inte bara på klitoris
Det är lätt hänt att klitoris får all uppmärksamhet. Men glöm inte av att du även kan stimulera andra delar, exempelvis yttre och inre blygdläpparna, som också är väldigt känsliga 

13.Onanera framför din partner
Har du en partner så kan du så kan du krydda till onanin genom att onanera framför honom/henne. Känner du att det är jobbigt så kan ni börja med att onanera inför varandra på telefon.

14.Inkludera dina bröst
Glöm inte av dina bröst och bröstvårtor. Dt kan ofta vara skönt att ta på brösten när man onanerar. Det är ingen slump att det finns något som heter "nipplegasm" 

15.Penetrera Samtidigt





































Samtidigt som du stimulerar klitoris kan du även använda dina fingrar för penetration. Många kommer utan penetration, men det kan också vara skönt som omväxling. Börja testa med dina fingrar, eller en dildo

16.Erogena Zoner
Lär känna dina erogena zoner. Detta kan förstärka upplevelsen ordentligt. Vanliga erogena zoner är vanligtsvis insidan av låren, hårbotten, öronsnibbar, halsen, underarmar, navel, knäveck och mellangård. 

17.Onanispellista































Skapa en onanispellista! Sätt ihop en lista med låtar som passar bra för privata onanistunder. Googla för inspiration på lämpliga låtar.

18.Klä upp dig
Ett underskattat onanitips. Var inte rädd att klä upp dig i dina hetaste underkläder. Det kan förstärka upplevelsen mer än du tror. 

 Källa: https://sexvagledarna.se/onanitips-for-tjejer/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar