onsdag 3 maj 2023

Onanitips för tjejer 1-9

Fördelarna med kvinnlig onani är många. 

När du får orgasm så frigörs flera ämnen i kroppen, bland annat:

1. Endorfiner , vilket är smärtlindrande 

2. Oxytocin, vilket reglerar stress, smärta, rädsla och välmående 

3. Serotonin, vilket minskar stress och hjälper till att balansera ditt mående 

Detta kan i förlängningen föra med sig flera goda följdeffekter: 

1. Minskad stress och oro 

2. Förbättrad sömn 

3. Minskad huvudvärk 

4. Förbättrat sexliv 

Det finns även studier som visar på att onani kan stärka ditt immunförsvar. Att onanera är alltså något vi människor mår bra av att göra. Det går att onanera på flera olika sätt, men det är lätt att en fastnar i gamla hjulspår. Därför har jag samlat mina 27 bästa onanitips för tjejer i det här inlägget. 

Ta med dig de tipsen som du tycker verkar bra och genomförbara. 

Lycka till! 

/Malin, sexvägledarna
1.Njut av stunden
Försök att njuta av stunden så mycket det går. Du behöver inte nödvändigtvis ha som mål att få orgasm. Går du in med målet att få orgasm så kan det ibland bli stressigt. Nyckeln är att bara njuta av stunden och utforska vad som känns skönast för just dig.  

 2.Onanera i duschen
Att onanera i duschen eller i badkaret kan vara väldigt skönt. Har du dessutom ett duschmunstycke så använd det! 

3.Byt position
På samma sätt som folk varierar sexställningar med sin partner så kan du variera dina onani-positioner. Ligg på rygg med en kudde under höfterna, ligg på sidan, stå på alla fyra, luta dig mot en vägg etc.  

Bara fantasin sätter gränser. 

4.Glidmedel

 
Om du vill ha extra "glidigt" så kan du testa att onanera med ett extra bra glidmedel. Det kommer förstärka upplevelsen en hel del.

5.Rulla ihop ditt täcke
En teknik du kan testa är att du rullar ihop ditt täcka så att det blir som en lång korv. Lägg dig sedan på täcket och krama om Lägg dig sedan på täcket och krama om det. Därefter kan du jucka och gnida dig så att det känns skönt. Liknande teknik funkar även med en kudde eller handduk. 

6.Använd en vibrator
Har du svårigheter att komma med bara dina händer, eller bara vill variera dig så kan du överväga att testa en vibrator. Jag personligen kommer absolut enklast med personligen kommer absolut enklast med en lufttrycksvibrator, men det finns även andra sorters vibratorer. 

7.Kom i rätt mood
Försök att hamna i rätt mood när du ska onanera. Städa ditt rum, släck i taket, tänd ett doftljus, sätt på stämningsfull musik, och inte minst: stäng av mobilen. Inga onödiga störningsmoment ska få förstöra din onanistund 

8.Titta på porr
Om du vill kan du testa att titta på porr. Porren du hittar på nätet är dessvärre ofta gjord av män, för män, och inte för kvinnor. 

9.Läs eller lyssna på sexnoveller


































Som variation till vanlig porr så kan du läsa eller till och med lyssna på sexnoveller och andra sorters sexberättelser. Det är mer upphetsande än du tror. 

Källa: https://sexvagledarna.se/onanitips-for-tjejer/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar