torsdag 18 juli 2024

Att hyra: Tjejer som städar i underkläder

Sexy Städ: Det här är 100 procent seriöst och absolut inte prostitution 

Företaget Sexy Städ hyr ut unga tjejer som städar i underkläder. Kunderna är både små företag och börsnoterade företag, uppger ägaren Per-Inge Blomkvist. – Vår slogan är ”Rent och snyggt att se på”. Per-Inge Blomkvist, 42, är väldigt nöjd med sin slogan. – Det blir ju rent och snyggt, samtidigt som kontorskillen har något rent och snyggt att se på, säger han. 

Hans företag har funnits i ett halvår och sysselsätter tjugo timanställda städerskor som rings in när jobb finns. I dag har de mellan fem och femton uppdrag i veckan. En kompis till mig har en sådan här verksamhet i Amerika. Han har 1 200 anställda. Tjejerna är mellan 18 och 29 år. De är studenter eller arbetslösa och några har jobbat på strippklubbarna i Stockholm. Kunderna består av företag med minst fem anställda. Ofta hyrs de lättklädda städerskorna in när chefen fyller år eller när något annat ska firas.

Kostnaden är 350 kronor per tjej och timme.

Tjejerna går dit med dammvippa, skurhink och golvmopp. 

Först dammar de av skrivbordet och springer och putar lite med stjärten. 

När de dammat klart tar de golvmoppen och svabbar av golvet. Arbetsklädseln är minimala underkläder under en städrock, skriver Arbetaren. När de kommer in på kontoret tar de av sig städrocken. Många farbröder tror inte sina ögon. 

Företagen blir fakturerade för städtjänst. 

Som mottagare står inte Sexy Städ utan S. Städ, S kan stå för vad som helst. Annars skulle revisorn gå i taket. Per-Inge Blomkvist vill inte säga vilka företag det är som anlitar städfirman. Det är allt från småföretag upp till stora börsnoterade företag. Men vi har sekretess. Skulle vi nämna ett namn kollar revisorn i sina papper och då kan det bli liv om fakturan. Det handlar absolut inte om att sälja några sexuella tjänster, försäkrar han. Det här är 100 procent seriöst och absolut inte prostitution. Det räcker att en av kunderna klappar en städtjej på stjärten, så bryter vi städningen på stubben. Dessutom är det förbud för kunderna att tillfredsställa sig själva. Om kunden blir kåt får han springa in på toaletten efter städjobbet. Det här är ett seriöst städjobb med väldigt lättklädda tjejer. 

Är tjejerna utbildade städare?

Att springa med en dammvippa kan väl vilken brud som helst. 

Om en ny ska börja åker jag hem till henne och ser så att det inte är en svinstia hemma hos henne. Per-Inge Blomkvist ser inga problem med sin verksamhet. 

Det här är en rolig grej. Kunderna får mer valuta för pengarna än om de anlitar en vanlig strippa. De får städat också. 

Källa: https://www.aftonbladet.se/relationer/a/J1E4P6/tjejer-hyrs-ut-att-stada-i-bara-underkladerna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar