onsdag 28 september 2022

Konsten att slicka fitta

För det första – du kan inte ge en kvinna en orgasm. Om hon inte vill, eller inte vågar, eller inte ger sig hän, så blir det ingen orgasm. Eller möjligen en liten, begränsad. Den viktigaste insikten du måste ha, både som mottagare och givare, är att om det över huvud taget ska bli en orgasm, och särskilt om det ska bli en hejdundrande stark och omtumlande sådan, så måste mottagaren vara redo att ta emot, fullt ut, andas, röra sig, låta, ge sig hän. Styrkan i orgasmen ligger mer hos mottagaren än hos givaren – och tekniken är inte det främsta redskapet. Konsten ligger i närvaro, lyhördhet och hängivenhet, hos båda parter. 

När detta väl är sagt, så finns det inte mycket som är så härligt som att bidra till att en kvinna får en rejäl orgasm, med hjälp av tunga och läppar. Det finns inte heller mycket som är så skönt för en kvinna som att få bli slickad till orgasm. Därför ska jag försöka lotsa dig genom de viktigaste aspekterna av denna sköna konst. 

Att slicka fitta är en konst som kräver entusiasm. Du måste tycka om det för att det ska fungera. Annars är det bättre att låta bli. Eller så lär man sig att tycka om det. Det är definitivt värt ”besväret”. Det kallas då ”aquired taste” – det är inte alla som tycker om öl eller kaffe vid första smaktillfället, men sedan kan det utvecklas till en passion. Att slicka fitta kan förstås vara en synnerligen behaglig och ljuvlig upplevelse redan första gången – och det kan förstås utvecklas till en långt djupare passion än någonsin kaffe eller öl… 

Källa: https://www.cirkuseros.nu/index.php/text/artiklar/artiklar-erotik-inspiration/konsten-att-slicka-fitta/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar