onsdag 14 februari 2024

Med moster i fjällen


Del 1 

Detta är ett antal år sedan, men sitter färskt i minnet… Jag var 16 år fyllda och bodde med min mamma och syrran i en mindre svensk småstad. Pluggade och hade ingen tjej för tillfället, men var ganska nöjd med tillvaron ändå. Mamma var när detta hände knapoa 50 och syrran hade precis fyllt 13. Det var mars månad och vi skulle åka till fjällen, tillsammans med min moster Gun, som min mamma umgicks med ganska flitigt efter att hon skiljt sig från min pappa. Gun var som jag tyckte det ganska torr och tråkig, jobbade som bibliotikarie i stans bilbliotek och levde precis som min mamma ensam, efter att ha skiljt sig för många år sedan. Gun var hela 12 år äldre än min mamma, och alltid den präktiga och den som styrde och ställde på alla sammanlkomster med släkt osv. Hon var lite hippieaktig nästan och bar alltid udda klädsel till det ganska korta pageklippta håret som börjat övergå i grått och hennes små bröst med små bröstvårtor syntes ofta tydligt genom hennes tajta klädsel. Däremot hade hon en rejält.bred rumpa, utan att vara tjock, snarare plattrumpad nästan. Vet att jag reagera på det när jag sett henne i baddräkt några gånger. Hon var väldigt bred mellan benen och nästan lite hjulbent skulle jag säga. Hon var alltid ute och vandra i skog och mark, och var en riktig hurtbulle på alla sätt. Min mamma var inte direkt lik Gun, med sitt röda hår som hon ofta hade i fläta eller tofsar. Hon var lite mera åt det knubbiga hållet men inte tjock på nåt vis. Vi var nu iaf på väg till Funäsdalen för en veckas semester och skidåkning. Stugan vi hyrt var en riktig lyxstuga med bastu och öppen spis mm. Även ett spabad fanns på uteplatsen, som vi inte ens visste om innan vi kom dit. Resan dit var lång och jag lyckades sova en stor del av resan som tur var. Vi kom dit packade in och jag hade tur och fick eget rum på loftet, även om det var litet. Två första dagarna åkte jag bräda och min mamma och syrran på vanliga slalomskidor. Gun däremot åkte bara på längden, ibland 2 ggr pet dag. Dag tre började med en rejäl krash för min del och besök på sjukstugan, och snabbt kunde vi konstatera att det var slutåkt för min del, med två stukade handleder och ett svullet knä. Mamma och jag åkte hem till stugan och syrran var kvar i backen, och Gun ute på skidorna. Väl i stugan hjälpte mamma mig av med skidkläder och packade in allt. Om du vill kan jag sätta på bastun åt dig, så kan du inviga den frågade hon? 

-Ja gärna sade jag. Jag lyckades halta mig upp och började klä av mig när mamma fortande i skidkläder kom upp efter mig. 

-Så låt mig hjälpa dig nu sa hon och drog tröjan över mina axlar och det värkte i handlederna när hon drog av tröjan där jag satt på sängkanten. Hon puttade ner mig på rygg och tog tag i underställets byxor och drog ner dom och vips följde kalsongerna med ner, och min snopp viftade ut rakt framför hennes ansikte. 

-Hon stirrade på den när den pekade upp på magen och hon betraktade min renrakade snopp och pung under ett par sekunder innan hon drog av mig allt. 

-Ja du ska väl ändå in i bastun sa hon och vek ihop mina kläder. Hon hjälpte mig ner för trappan och jag haltade naken in i badrummet med henne efter. 

-Är det ok om jag tar några åk till och hämtar Alice, så kommer vi lite senare frågade hon. 

-Ja visst, jag klarar mig svarade jag, bara du hämtar ett par Cola åt mig att ha i bastun. Jag gick in i bastun som ännu inte var varm och satte mig på laven i mörkret. Såg hur mamma ställde två cola utanför bastudörren och vinka adjö. Jag satte mig tillrätta och njöt av den stigande värmen. Blev lite upphetsad av tanken på att jag just visat min snopp för min mor, och samtidigt kände jag lite skam.. Försökte tänka på annat när jag plötsligt hör hur dörren till toan öppnas och in kliver min moster i bara underställ. Då plötsligt slår det mig att jag inte har någon handduk eller något att skyla mig med. Hjärtat bultar och jag vet inte om jag ska säga till att jag är i bastun eller ej, men förblir tyst. Genom glasdörren ser jag hur hon börjar dra av sig underställströjan och stpr i bh och underställsbyxor. Hon knäpper vant upp sin bh och brösten kommer fram synliga. Hennes vårtor är styva och brösten lite hängiga. Min kuk börjar genast resa sig och jag ser hur hon tar tag i sina byxor och kränger dom över sina höfter tillsammans med de vita trosorna. Motvilligt kände jag hur jag började styvna och funderar på om jag ska ge mig tillkänna eller ej. Gun sjunker ner äver toastolen och jag hör hur hon kissar innan hon river av lite papoer och torkar sig. När hon halvt reser sig ser jag hur hon känner ner över fittan sin, och jag noterar att hon är helt rakad precis som jag själv. Hon vrider snabbt om låset på toadörren fäller ner toalocket, sätter sig och börjar smeka sin mus sakta.. Hon nyper i sina bröstvårtor och hennes fingrar arbetar febrilt över hennes fitta. Syns att hon är rejält våt och hennes blygdläppar är stora och ligger öppna som en ros.. Min kuk är stenhård och jag runkar försiktigt och hör hur hon flämtar och stönar. Plötsligt stöter jag till en colaburk och den far i golvet. 

-Jag blir lika stel som Gun och ser hur hon far upp på fötter och går mot bastudörren. Sekunden senare öppnar hon och får syn på mig sittande naken och försöker dölja mitt stånd. 

-Förlåt hör jag mig själv säga medan hon står i dörröppningen.. 

-Det är jag som ska be om ursäkt säger hon, jag visste inte att det var någon hemma.. 

-Vad gör du hemma frågar hon förvånad? 

-Gjorde mig illa i backen så mamma skjutsade hem mig.. 

-Du ser ju inte allt för dålig ut iaf säger hon och nickar mot mitt stånd. 

-Jag jag…. stammar jag fram när hon avbryter mig.. 

-Du behöver inget förklara, vi verkar vara ute i samma ärende, och ha samma problem säger hon och kliver in i bastun. Jag sitter helt handfallen när hon lägger ner mig på nedersta laven och snabbt slänger ett ben över mig och n under den övre laven. Innan jag hinner reagera sänker hon sin fitta över mitt ansikte och hör henne ryta till.. 

-Slicka mig… Jag får ut tungan innan hon sätter ner fittan över mitt ansikte och jag får svårt att få luft nästan. Hon gnider fittan fram och tillbaka över min tunga och jag känner hur blöt hon är.. Min tunga går bak till hennes anus och hon flämtar till högt… 

-Där ja, oohh mera.. -Hon trycker sitt anus mot min tunga och jag känner plötsligt hur min kuk omsluts av hennes mun Det är så himla skönt och jag pressar min tungspets in i hennes stjärt och svarar genom att hon suger hårdare och intensivare. Känner hur hennes fingrar smeker över hennes fitta och jag är på väg att komma. Jag mumlar fram att det är nära för mig och hon slutar snabbt och kliver av mig. Hon ställer sig på knä på nedre laven och putar ut med den breda baken som jag ibland fantiserat om, och ber mig slicka henne igen. Jag haltar ner på knä vilket gör ont, men just då är det inte ett problem. Hon särar sina skinkor och jag slickar hennes fitta, och hon stönar högt.. 

-Slicka mig i röven, så som du gjorde hör jag henne säga befallande. Jag låter tungan vandra upp mot hennes anus och pressa mot hålet och vispa runt. 

-Så ja, stönar hon fram när min tunga utforskar hennes anus. Snart känner jag hur hon återigen börjar smeka sin fitta och pulla sin mus. Det plaskar när hon stöter fingrarna ut och in i sig, och jag tungknullar hennes anus så mycket jag kan under hennes stönande. Plötsligt pressar hon mitt ansikte hårt mot sin röv och börjar skaka i hela kroppen.

-Jag kommer skriker hon och jag får knappt luft mellan hennes skinkor. Efter nån minut slappnar hon av och jag kommer loss. Hon sätter mig på laven och går ner på knä mellan mina ben. Hon ser mig i ögonen innan hon tar min kuk i munnen och börjar suga mig. Jag lutar huvudet tillbaka och ska precis säga att jag är på väg att komma när vi hör en bil utanför. 

-De är hemma säger jag lite förskräckt, men hon bara suger vidare… 

-Det går nu säger jag och kan inte hålla emot och känner hur min utlösning pumpar in i Guns mun, och hur hon sväljer. Jag flåsar, och Gun ser nöjt på mig och säger.. 

-Där ser du, vi hann säger hon, slickar sig om munnen och går och låser upp dörren till toan. Hon sveper om sig en handduk och går ut till sitt rum.. 

-Hej, hör jag mamma och syrran säga.. 

-Hej, svarar Gun, jag tänkte ta en bastu efter skidorna.. 

-Jag tror att Nicklas redan är i bastun svarar min mamma, han har gjort sig illa. 

-Men gå in du vi tänkte också basta och bada sedan säger min mamma. Plötsligt ser jag Gun komma in på badrummet igen, och tydligt fråga om hon kan komma in? 

-Ja det är okej svarar jag och ser mamma bakom Gun i dörrhålet. Gun hänger av sig handduken och stiger in naken medan mamma kör in huvudet och frågar hur det är. 

-Jaha vi kör naket här va, det är ju bara vi, säger hon och går ut igen. Gun ler mot mig och tar min hand och för till sin fitta… 

-Det här kan du få mera av om du lovar att det stannar mellan bara oss säger hon och drar några snabba runktag i min nu slappa kuk. Jag sväljer och nickar och hon sätter sig naken på laven ovanför mig. Straxt efter ser jag min mamma komma in och klä av sig naken innan hon kliver in i bastun. Sist kommer syrran och drar av sig lika obekymrat även hon och hon har en sjukt läcker kropp. Även hon är helt slätrakad och hennes bröst är både stora och toppiga, när hon kliver in i bastun. Min mor ser sig omkring och kommenterar med ett skratt.. 

-Det är visst bara jag som inte är rakad i detta sällskapet säger hon och särar sina lår lite och fingrar sig i busken medan hon betraktar den. 

-Ja du är ju inte så modern säger syrran och garvar. 

-Jag testade för ett tag sedan när jag var på ett nakenbad och såg att nästan alla var rakade, säger Gun och fortsätter. 

-När jag väl testat var jag fast, så mycket skönare om man ska leka lite säger hon och skrattar. Ännu en gång förvånade min moster mig med att vara så frispråkig. Och plötsligt hör jag syrran stämma in i diskussionen med ett: ja både skönare och mycket snyggare. Mamma skrattar lite och säger till både syrran och min moster… 

-Värst vad ni är världsvana då säger mamma och tillägger.. 

-Ni som springer på nakenbad tydligen.. 

-Jag har bara solat naken hemma, det är superskönt svarar syrran utan minsta tanke.. 

-Kan bara instämma säger min moster och tillägger snabbt. 

-När jag väl vågade testa var jag fast direkt och numera både solar och badar jag naken så fort jag kan, och nu har jag även blivit medlem i en naturistförening. 

-Nu förvånar du mig verkligen säger min mamma och skrattar lite.. 

-Jag förvånar mig själv med, men varför ska man inte njuta av sin kropp när man kan säger hon och snurrar naken framför oss på golvet innan hon släpper nästa bomb.. 

-Jag hade faktiskt tänkt fråga er om ni inte ville följa med till Kroatien i sommar och verkligen testa på nakenbad på riktigt… 

-Jag vill skriker syrran direkt, och min mor ser på mig och skrattar.. 

-Det får Nicklas nog bestämma säger mamma och ser på mig, själv kan jag nog tänka mig att testa iaf. Känner hur min kuk rest sig av allt prat och tankarna på att vara naken med tre kvinnor omkring mig gör mig kåt igen. 

-Han vill, han har ju redan stånd säger syrran och drar kvickt i min snopp innan hon följer efter moster ut till bubbelbadet. 

-Så där gör man inte hör jag mamma ropa efter syrran när de försvinner ut ur badrummet i riktning mot badtunnan. 

-Du ska inte skämmas för du får stånd, det är normalt. 

-Tänkte vi kunde bada vi med om du vill säger hon reser på sig.. 

-Ja vet inte svarar jag och ser ner mot mitt stånd och mamma ser på det även hon. 

-Kom säger hon och vi går ut i badrummet och hon sätter sig på toastolen och manar fram mig vid handfatet. 

-Så nu så löser vi det här, och antingen gör du det själv lite kvickt eller så gör jag det åt dig.. 

-Men mamma du är ju..och jag har ont i handlederna och vet inte om jag kan.. 

-Ja jag är din mamma och jag sett dig naken sedan du var liten så mig behöver du inte skämmas för säger hon och ler mot mig.. 

-Och hag är inte dummare än jag förstår att du onanerar, och det gör alla, även din syster och t.o.m jag… Innan jag hinner fundera känner jag hur hennes hand greppar mjukt om mitt stånd och hon börjar runka mig mjukt. 

-Så det var väl inte så farligt.. 

-Slappna av nu bara så gör jag det skönt för dig så kan vi gå ut och bada sedan.. Jag känner att jag inte är långt ifrån att spruta och hon masserar min pung mjukt med andra handen. 

-Mamma jag jag tror att …. 

-Så låt det komma bara, håll inte emot… Hennes varma hand runkar mig mjukt och metodiskt och jag skjuter iväg satsen rakt över hennes bröst, och hon slutar inte runka mig förrän jag är helt tom. Jag står på darriga ben och ser hur min kuk slaknar sakta och hur mamma torkar av sig med lite toapapper över brösten. 

-Nu går vi ut till dom andra och badar och inte ett ljud om det här till någon säger hon och stryker mig över kinden. Hon går först och jag efter och ser hur min syrra och moster sitter i bubblorna , när mamma kliver i och jag haltar i efter henne. Syrran kommenterar givetvis när hon ser mig kliva i badet.. 

-Så han har slaknat nu, har du duschat kallt eller.. Mamma ryter ifrån lite åt henne och hon blir tyst..

 Efter en stund går moster och syrran upp och kastar sig nakna i snön och syrran ligger och visar upp sig i snön och skrattar och tjuter av kylan innan de kommer i badet igen. Efter en stund ör vi klara och går in för att duscha. Jag är först in och tvättar mig så gott det går. Kvällen avnjuts med middag och tv i brasans sken, och jag somnar gott även om det är vissa tankar i huvudet som far omkring. Redan nästa morgon vaknar jag av att mamma knuffar på mig försiktigt. Ska jag hjälpa dig inne på toa innan de andra vaknar hör jag henne viska… Känner att jag redan är halvstyv och nickar tyst. Hon hjälper mig ner och in på toa och både knä och handleder är ännu ömmare nu.. Väl inne på toa sätter sig mamma på toastolen igen och lirkar ner mina kalsonger till knäna, och min lem hoppar ut och reser sig sakta.. Jag trodde du behövde kissa, men nu förstår jag vad du menar säger hon och greppar min kuk, och börjar runka mig sakta.. Jag sluter ögonen och.. 

 Del 2 

 .......Väl inne på toa sätter sig mamma på toastolen igen och lirkar ner mina kalsonger till knäna, och min lem hoppar ut och reser sig sakta.. Jag trodde du behövde kissa, men nu förstår jag vad du menar säger hon och greppar min kuk, och börjar runka mig sakta.. Jag sluter ögonen och bara låter det hända. Hennes hand runkar mig så otroligt skönt och det tar bara några minuter innan jag känner ilningarna i ryggslutet och jag säger tyst… 

-Jag kommer nu mamma. -Så, bara kom du, det är okej.. 

-Min sats sprutar rakt ut över hennes nattlinne och ner på hennes lår och hon betraktar satsen med sperma som kletat ner henne. 

-Hon synar resultatet av min utlösning innan hon drar nattlinnet över huvudet och kliver in i duschen och tvättar av sig innan hon visar in mig i duschen. Hon tvättar mig och mitt knä är verkligen svullet och handlederna ömmar rejält och vi kan snabbt konstatera att det är färdigåkt i backen för resten av veckan för min del. Jag blir torkad och påklädd och snart är resten av gruppen uppe och frukost dukas fram. Det bestäms att mamma o syrran ska till backen och moster ut på längdskidorna, och jag myser när jag tänker på att moster kanske kommer tillbaka och jag får lite mer av henne. Efter nån timma är de alla iväg och jag ligger i soffan och kollar tv. Haltar ut och sätter på bastun, och väntar en stund, innan jag klär av mig och går in i bastun. Bara tanken på min moster gör att jag hårdnar, och jag tönker för mig själv hur fel man kan ha om människor. Jag som trott att min moster var både tråkig, torr och strikt. Istället är hon både nudist, kåt som få och villig till det mesta verkar det som. Efter en stund hör jag stugans dörr knarra och jag förstår att moster är hemma, och mycket riktigt ser genom bastuns glasdörr efter en stund hur hon kliver in i badrummet iklädd sitt underställ. Hon hasar ner byxor och trosor och sätter sig och kissar medan hon ropar hej samtidigt. 

-Jag är hemma nu och tänkte göra dig sällskap i bastun om det är ok med dig. 

-Javisst svarar jag full av nyfikenhet. Moster kliver in och jag betraktar hennes kropp när hon plötsligt säger.. -Jag blev så himla kåt när jag tänkte på dig att jag vände hem igen. Jag blir lite paff över hennes öppenhet och ser hur hon ställer sig med ena foten på laven och börjar smeka sin fitta rakt framför mig. Min kuk var redan halvhård bara av tanken på henne, och nu reste den sig helt i givakt. 

-Runka för mig säger hon och pullar sig så det slaskar och låter rejält.. Jag sitter på laven i hörnet och börjar runka, medan jag ser henne pulla sig intensivt. Plötsligt går hon ut och kommer in med en schampoflaska som omgående pressas in i hennes fitta under högljutt stönande. Hon kör flaskan ut och in innan hon vänder sig om och ställer sig på knä med röven utåt och pullar sig febrilt med flaskan. 

-Slicka mig där bak nästan ryter hon, så som du gjorde igår. Jag haltar upp och dyker ner med ansiktet mellan hennes skinkor och när jag sätter tungan mot hennes anus hör jag ett dovt stön och hennes kropp skakar, när orgasmen tar över hennes kropp. Jag fortsätter slicka och hon stönar högt och svankar för att jag ska komma åt bättre. 

-Kör in ett par fingrar i mig säger hon och guidar tre av mina fingrar in i sin fitta som är helt genomvåt. -Ooh herregud så skönt stönar hon.. -Jag är stor därnere, så prova med hela handen säger hon efter en stund. Jag slutar slicka hennes stjärt och börjar pressa in handen i henne och det smärtar i handleden lite men jag pressar på. Hon masserar sin fitta med fingrarna och jag vrider och gnider med handen och plötsligt känner jag hur hennes fitta släpper efter och hela min hand försvinner in i henne under ett högljutt stönande. Jag börjar röra handen lite och hon putar ännu mer med röven och tar i mitt huvud och för ner det till sitt anus och jag börjar slicka henne igen. Hon är helt vild och det är svårt att slicka då hon roterar med baken hela tiden. Jag tar två fingrar och sätter mot hennes anus, och hon stönar högt.. 

-Ja ja tryck in dom bara. Jag pressar på och ser hur hennes anus vidgas och kramar om mina fingrar som sakta försvinner in i hennes stjärt. Nu börjar jag knulla henne med min hand och mina fingrar och hon flämtar och ber om mera.. Efter några minuter skriker hon rakt ut och jag blir alldeles ner duschad när hon får en fontänorgasm, något jag inte alls visste vad det var på den tiden. Hon blir nästan helt avsvimmad och jag är minst sagt förvånad över duschen och drar försiktigt ur fingrarna ur hennes anus, som först pulserar och sedan sluter sig sakta. Hon flämtar och försöker hämta andan när jag får ut handen ur hennes fitta och hon reser på sig. Hon sätter ner mig på nedersta laven tittar mig i ögonen och hukar sig ner och tar mig i munnen. Jag lutar mig tillbaka och njuter och hon suger intensivt på min kuk och det smaskar och låter när hon ger mig en omgång. Plötsligt slutar hon reser sig och går ut ur bastun. Jag sitter frågande kvar när hon återvänder med en vaselinburk i handen och säger.. 

-Nu vill jag känna dig i stjärten, jag måste få prova hur det känns. 

Ser hur hon skruvar av locket på burken och vänder röven mot mig och böjer sig fram. Hennes finger tar vaselin i burken och hon smörjer långsamt in sitt anus med salvan och låter fingret försvinna in i sin bak. Jag sitter helt paralyserad när hon pressar ihop mina ben och ställer sig med baken mot mig och ett ben på var sida om mina. Hon sänker sin stjärt ner mot min kuk, och jag känner hur hon greppar om min kuk och styr den in i sitt anus. Det stramar kring kuken och värmen omsluter sakta mitt ollon, och plötsligt känner jag hur hon sjunker ner och min kuk går rakt i botten på hennes stjärt. 

-Ooh du milde så skönt hör jag henne stöna när hon blir sittande i mitt knä med kuken i botten. Hon sätter händerna på sina knän och börjar rida mig, först sakta sedan lite fortare medan hon stönar fram 

-Ohh det det är så skönt, jag har drömt om detta… Jag känner att jag börjar vara riktigt nära och säger till.. 

-Jag tror jag kommer straxt.. Ingen reaktion, hon bara fortsätter… 

-Jag kommer straxt sa jag, men hon bara rider vidare som hon inte vill lyssna.. -Nu… får jag fram och känner hur hon trycker mig i botten och min sats pumpar in i hennes bak… 

-Så ja, fyll mig bara, det är så underbart… Jag flämtar och känner hur hon rider mig sakta i några minuter och känner att ståndet återkommer igen. Hon kliver av och lägger mig på rygg på laven och hon sätter upp en fot på laven och gränslar mig, och sänker sig ner. Hon styr återigen in min kuk i sin stjärt och jag ser hur den försvinner in i hennes röv när hon sänker sig ner. 

-Tycker du om att ta moster i stjärten din lilla fuling säger hon och rider mig. Tydligen tänder hon på snacket så jag spelar med lite.. 

-Ja det är underbart stönar jag fram.. 

-Det trodde du inte va, att moster skulle tycka om att få en kuk långt upp i rumpan. stönar hon medan hon rider mig.. Jag bara stönar till svar ser hur hon smeker sin fitta och sina bröst och efter några minuter hör jag henne stöna fram.. 

-Oohh det går igen, och hon juckar hårt och jag känner hur hennes anus drar åt kring min kuk och jag kan inte hålla emot utan skickar in en sats till i hennes röv. Hon sitter still på mig en lång stund och flåsar innan hon drar sig upp och kuken ploppar ur hennes anus. -Herregud jag kommer inte kunna sitta imorgon säger hon och ser på mig. Jag är en slagen hjälte men lycklig, och hon hjälper mig upp och ut i duschen. Vi fixar till oss lite och går ut nakna i badtunnan när vi hör bilen glida in och parkera utanför huset, och vi konstaterar att mamma o syrran är tillbaka. 10 minuter senare sitter jag med 3 nakna kvinnor i badet och känner att ståndet sakta börjar återvända. Plötsligt känner jag en hand på min kuk och jag ser på min moster och försöker verka oberörd. Blundar och låter det hända, och när jag tittar upp ser jag att både mamma och moster är halvägs upp ur badet, men handen är fortfarande kring min kuk. Ser åt sidan och ser syrran le, och göra tecken att jag ska vara tyst…. Jag tänker för mig själv… det här kommer bli några jobbiga dagar… 

Källa: https://novellsidan.se/kinky/med-moster-i-fjallen-forbjudet/ Källa: https://novellsidan.se/analt/med-moster-i-fjallen-del-2-forbjudet/

Så vill vi ha sex - efter 40

Vad går kvinnor i gång på hos en man? Blir sex bättre med åren? Och har storleken betydelse? Liselotte, 50, Yvonne, 51, och Mia, 52 - alla mitt i livet - diskuterar sex och relationer. 

Hur har lusten förändrats genom åren? 

 Liselotte

"Som ung dejtade jag väldigt mycket och hade nog sex många gånger fast jag innerst inne inte ville. Jag har åkt på många trauman som har med sex att göra så jag är mer försiktig i dag. Lusten tror jag är biologisk, vi är biologiska varelser som måste tillfredsställas, rent krasst. När jag var yngre var det inte så mycket tanke bakom, det var bara sex, men samtidigt var det även en jakt på kärlek. Numera är behovet av kärlek och familj annorlunda, jag har ju redan haft det." 

 Yvonne

"När jag var yngre var allt nytt och spännande och jag ville ha sex hela tiden, utan att egentligen veta vad jag ville ha. Ibland var det bra ibland mindre bra. I dag är lusten större, intensivare och mer passionerad för att jag vet vad jag vill och hur jag vill ha det. Jag har varit tillsammans med min man sedan 1993 och vi har lika stor lust till varandra fortfarande, vilket jag ser som en stor bonus." 

 Mia

 "Lusten är mer tydlig på något sätt, och jag gör inte längre något jag inte vill till hundra procent. Jag har varit singel i snart tio år och bestämmer själv hur jag vill ha det. Nu är det kvalitet snarare än kvantitet som gäller. Kärleken till mig själv, som jag äntligen hittat, efter många års sökande, påverkar också lusten." 

Är sex viktigt? 

Liselotte

"Sex är bekräftelse, både för mig själv och kärlek och lust från den andra. Sex är kul, men jag tycker det är svårt nu när jag fyller 50. Ska jag träffa någon som är lika gammal som jag gränsar det till gubbe. Träffar jag någon mycket yngre tror jag inte att vi har så mycket att prata om. Har haft lite sexpaus efter våldsamma förhållanden, personliga problem och utveckling. Jag har inte velat bjuda in någon i mitt elände, eller lägga över mina problem på en annan människa som inte är inblandad. Men lusten börjar vakna igen. Jag såg en man nyligen som bara passerade, men som gav mig en explosion i magen. Wao, jag lever tänkte jag." 

Yvonne 

"För mig är sex jätteviktigt. Jag har ett stort behov av sex, kanske inte dagligen men ofta. Jag mår bra av sex, allt stress rinner av och det är skönt. Men det måste vara kravlöst." 

Mia

Enormt viktigt. Sex är friskhet för mig och så frigör ju sex endorfiner som håller knopp och kropp i gång. Min förra relation var ganska sexlös med flera år utan sex och det har väl inte blivit jättemycket sex sedan vi skilde oss, men jag känner att jag är på gång att utforska vad som bjuds där ute." 

Kan ni ha sex utan att vara kära? 

Liselotte

"För mig är det inga problem, jag är nog rätt manlig där. Jag tycker om intimiteten och uppskattningen, närheten - sen kan de åka hem. Men å andra sidan så saknar jag den jag är när jag är kär. När jag är glad, lugn, sprallig och avslappnad." 

Yvonne

"Jag har lärt mig att vara mer manlig genom åren på så sätt att jag inte tänker så mycket på att allt måste vara bra i relationen. Jag tänkte för mycket ett tag; om tvätten var hängd och om vi plockat undan saker som låg framme och störde. Numera har jag sex och njuter och sedan är förhoppningsvis bekymren borta, om vi hade några innan." 

Mia: 

"Ja, kanske. Men jag är nog lite gammaldags ändå, ska jag ge av mig vill jag vara mer säker än 'sex för en natt'. Och så är jag rätt svårflirtad."

Ni har ju alla vuxna barn. Skulle ni kunna dejta en ung man i deras ålder? 

Liselotte

"Min gräns går vid 27, min yngsta sons ålder. Helst ska de vara över 35, men efter det blir det gubbvarning. Men unga män vill ju ha barn, eller börjar i alla fall att tänka på familj, så det funkar ju inte." 

 Yvonne

"Nej, tack säger jag bara." 

 Mia: 

"Är det passion och kärlek spelar åldern ingen roll tycker jag. Jag associerar faktiskt aldrig till ålder. I min värld handlar det om människor. Jag har träffat betydligt yngre och betydligt äldre." 

Trivs ni med era kroppar och utseendet? 

Liselotte: 

"Hade jag pengarna skulle jag gärna fixa både ansiktet och brösten. Men överlag är jag nöjd med min kropp, jag har varit rejält överviktig men är nu tillbaka på min idealvikt, vilket är underbart. Däremot tycker jag det är jättesvårt att klä mig, för jag har ju aldrig varit så här gammal förut. Det känns som att många förväntar sig att man ska klä sig efter sin ålder, men jag har ingen aning om vilken stil det skulle vara." 

Yvonne: 

"Jag vill vara nöjd, om inte annat för att jag är frisk. Men trots det så står jag ändå framför spegeln och gillar inte min platta rumpa. Däremot accepterar jag min kropp och jag vet att min man gillar min kropp, så varför ska jag klaga?"

Mia

"Jag är stolt över min kropp, jag har vägt över 50 kilo mer tidigare. Det jag är mest stolt över är att jag hållit min vikt i 13 år, så jag klappar mig på axeln ofta. Jag köper ofta nya bikinis och har numera inga som helst problem att visa mig på stranden. Bikinin åker faktiskt på så fort solen visar sig."

Vad går ni i gång på hos en man? 

Liselotte: 

"Bra kroppshållning. Han ska veta vem han är och det syns i hur han rör sig. Han får inte gå med kutrygg eller se bajsnödig ut. Stadig blick är viktigt också. Jag går i gång på män som vågar ta kontakt och ta för sig. Och om de är bra på att hångla, älskar hångel."

Yvonne

"Utstrålningen och pillemariska ögon. Lite sned mun är charmigt. Tycker det är svårt att beskriva exakt, men det är något med utstrålningen. Att han är omtänksam och lyhörd men ska ändå våga ta för sig. Lukta gott betyder mycket och det kan vara bara kroppsdoften, som fastnade för hos min man. Händerna måste vara rena också." 

Mia

"Jag spanar alltid in en mans händer, det finns någonting i en mans händer som avslöjar honom. Sen måste han ha en bra kroppsdoft, vilket inte behöver vara parfym. Jag går i gång på män som är välklädda, jag är ganska kritisk när det gäller kläder. Sen är det ju trevligt med karlar som idrottar. Jag kan tvärtända på att en man slänger av sig kostymen och drar ut och springer. Springsvett är sexigt."

 Vem är den sexigaste kända mannen? 

Liselotte

"Jeffrey Dean Morgan är sexighet personifierad och har en ljuvlig glimt i ögonen." 

Yvonne

"Henrik Lundqvist, utan tvekan. Han har allt; leendet och utstrålningen." 

Mia

Björn Skifs. Han har charm men en även en humor som får mig på bra humör. Och hans sätt att sjunga är ju inte fel heller."

Vad är det mest avtändande hos en man? 

Liselotte

"Näshår. Och när de förutsätter att jag ska vara tacksam för att de pratar med mig. Och cykelbyxor med blöja. 40-års krisande män cyklar mountainbike i skogen och 50-årskrisen har man på spinningcykel. Handlar det om sexuell frustration eller?" 

Yvonne

"När beteendet att vilja ha sex blir ett krav och måste. Skitiga händer och alltför mycket hår på bröstet. Ohygieniska män." 

Mia

 "Hår på fel ställen, smutsig, brutalt framfusig och fula kläder." 

 Vad är det värsta en man kan göra i sängen? 

Liselotte

"Att komma för tidigt. Men det finns ju hjälpmedel för sånt. Att tro att en kvinna ska tillfredsställas så som det ser ut att vara i porrfilmer. Bakifrån, till exempel, ger ingenting för mig som kvinna." 

 Yvonne

"Att vara självisk och inte ha koll på utlösningen. Tips; tralla och träna!" 

 Mia

"Att bara utgå från sina egna behov." 

Har storleken betydelse? 

Alla

"JA!" 

 Liselotte

"Jag träffade en gullig, underbar man men hans snopp var som ett lillfinger, det funkade inte. Han kunde inte ens köra missionären för han nådde inte fram. Men snoppen får inte vara för stor, för då gör det ont."

Yvonne

"Jag skulle inte vilja ha vare sig för stor eller för liten. Men om snoppen inte passar så kan man ju alltid använda sexleksaker, allt går att lösa." 

 Mia

"Men självklart tekniken också, man kan inte bara komma med en stor snopp och tro att allt fixar sig själv." 

 Häftigaste sexet ni haft? 

Liselotte

 "På ett handfat på en toalett i Humlegården i Stockholm. Fem spänn kostade det bara och var helt fantastiskt. Det där lät 'slampigt', men det var riktigt roligt. Honom skulle jag gärna träffa igen. Vi dejtade ett tag, men han flyttade ifrån Stockholm. Jag har kollat, han finns inte på Facebook. Annars är det häftigt när man litar på någon som gör att man kan släppa loss. Jag är ingen spänningssökare, vill helst inte ha sex utomhus." 

Yvonne

"Snabbis i garderoben är inte att underskatta. Och alla gånger jag haft sex i en hörnsoffa. Åh, jag måste köpa en hörnsoffa igen. Det är ljuvligt när man står på knä i hörnet och hänger över ryggstödet. Man kan bre ut sig så bra i en hörnsoffa!" 

Mia

"På en liten båt när jag var yngre. Det guppade och gungade, och hela miljön omkring var så härlig."

Är sexet bättre nu? 

Liselotte

"O ja! Numera spelar det ingen roll hur jag ser ut när jag har sex. Efter tre barn är jag som jag är, och jag känner att om det inte passar är det bara att gå. Jag är mycket tuffare nu, är inte i behov av bekräftelse på samma sätt som när jag var ung."

Yvonne

"Definitivt! Det är mer vanligt än sällan som vi kommer tillsammans, vilket är en härlig upplevelse. Mycket på grund av att vi har pratat och frågat oss fram vad vi båda tycker om och vill ha." 

Mia

"Det är betydligt enklare för mig med en mindre kropp och inte massa kilon i vägen. Fysiska närvaron är så mycket enklare när jag trivs med min kropp." 

Vad har ni hört för fördomar om medelålders kvinnors sexualitet? 

Liselotte

"Att man torkar ut. Att man når sin peak vid 50 och sen är det kört." 

Yvonne

"Det jag har hört är att ju äldre vi blir, desto mindre sex vill vi ha, men det stämmer ju inte." 

Mia

"Har nog bara hört det; att man blir torr och tråkig. Då är man nog torr som person, tänker jag." 

Vad längtar ni efter just nu? 

Liselotte

"Jag vill hångla mer!" 

Yvonne

"Det lät lockande som Mia sa med springsvett. Kanske ska be min man att springa lite på löpbandet när jag kommer hem." 

Mia

 "Jag vill också hångla mer. Det känns som att något eller någon är på gång, men jag vet inte vem just nu. Jag längtar efter framtiden faktiskt, för att se om jag möter någon. Jag är redo att möta en ny kärlek, men jag vill inte gifta mig igen för jag blev så bitter som gift.

Vad skulle ni vilja säga till er själva som 25-åringar? 

Liselotte

"Uppskatta dig själv. Oroa dig inte, för det löser sig." 

Yvonne

 "Lyssna inte så mycket på alla andra. Lyssna i stället på din inre magkänsla, stå sedan fast och lita på den." 

 Mia

"Var stolt för den du är och skit i vad andra tycker och tänker. Lev!"

Källa: https://www.expressen.se/halsoliv/sex--relationer/tre-kvinnor-sa-vill-vi-ha-sex-efter-40

Boken: Naket-det mest intima

Fontänorgasmer i all ära – ytterst är det ändå närheten som alla vill åt. Så sammanfattar Åsa Kalmér sin bok där 21 kvinnor, medelålders och uppåt – berättar om sina kroppar, sexliv och sexuella utveckling.

"Pratar du med dina väninnor om sex?" har varit den första frågan som Åsa Kalmér ställt till de 21 kvinnor som hon har intervjuat. Själv gjorde hon det inte längre – i alla fall inte under långa fikastunder som när hon var yngre, innan familjelivet och karriären helt tog över. En amerikansk tidningsspalt om ett medelålders par som hade glidit ifrån varandra fick henne att börja undra hur människor egentligen har det i sängen, och om hon själv hade missat något. 

Men boken "Naket – det mest intima" är också sprungen ur en stark upplevelse av att medelålders och äldre kvinnors sexualitet inte ges plats i det offentliga samtalet, i filmer eller tv-serier. Åsa Kalmér, i grunden regissör, skådespelare och manusförfattare, är även en av upphovspersonerna bakom den svenska HBO-serien "Lust" som får premiär senare i vår. Där ligger allt fokus på medelålders kvinnor.

– Det är sorgligt med den här överdrivna ungdomsfixeringen, den mer djupgående sexualiteten är på något sätt tabubelagd, säger hon. 

Att prata om sitt sexliv är också att blottlägga sig – det konstaterar både Åsa Kalmér och lantmätaren Veronica, 50, en av de kvinnor som hon har intervjuat. Kärlek är ett enklare samtalsämne, framhåller Veronica. I ett prestigefyllt samhälle är det svårt att visa sina basala och kanske till och med råaste sidor. 

Framgångshysterin tystar även erkännanden om brister och tillkortakommanden, menar Åsa Kalmér: 

– Det blir farligt, det är väl att den här nutida kulturen av att hela tiden berätta framgångshistorien om sig själv som gör att man måste ha något slags sköld för att inte bli trampad på, säger hon och tillägger att även hon själv tycker att det är svårt. 

– Jag vill gärna jobba för att man ska kunna vara naken och sårbar. 

"Naket – det mest intima" består av just öppna samtal, ett slags biografier utifrån sexuella erfarenheter och liv, mer än skildringar av "avklädda" situationer. De intervjuade är anonyma; mellan 40 och 94 år, övervägande heterosexuella – men inte bara – från olika kulturer och bakgrunder. 

Samtliga är om inte äldre så åtminstone tillräckligt medelålders för att kunna betrakta och formulera sig kring sin sexualitet över tid, det vill säga hur det började, hur det fortsatte och hur det är. Här finns en turkisk kvinna, redaktören Ayla, vars första och mycket jobbiga menstruation kom som en chock. Den högröde pappan föreslog rullstol när han blev uppringd av skolsköterskan och ombedd att hämta sin dotter. 

Några decennier senare träffas Ayla och hennes väninnor regelbundet för att hjälpa varandra med intimvaxningen. "Jag tycker synd om vita kvinnor som inte gör det för varandra", säger hon i boken.

Juristen Malin och journalisten Hanne berättar att de i sina sexuella relationer egentligen aldrig har upplevt riktig kärlek. Lågstadieläraren Eva, 94, en gång frånskild tvåbarnsmor, är osäker på om hon någonsin har fått en orgasm. 

Vad har förvånat dig mest under de här samtalen? 

 – Jag tror att nästan samtliga upplever att de kan ta för sig, och se sina sexuella behov bättre ju äldre de blir. Det blir egentligen bättre och bättre. När man har förvärvat förmågan att ta för sig, att det kanske inte alltid behöver vara så långa förspel eller så vackert...utan tar för sig sexuellt så uttryckte flera "jag är som en man" eller "jag känner mig som en man". Det sexuella begäret definieras som manligt. 

Även den vilda och glupska sexualiteten benämns av flera kvinnor som manlig, konstaterar Åsa Kalmér som önskar ett samliv fritt från både mentala och verbala stereotyper. Kanske kan mannen få slippa oket av att vara den evige förföraren och i stället få vara den mer följsamme, föreslår hon. 

– Då kan man göra den där gemensamma sexuella resan när man möts – som verkligen leder till närhet. Det tycker jag också att alla har sagt, det är närheten som alla ytterst vill åt, som de vill känna och uppleva. 

– Dramaturgiskt sett innehåller erotik både vilda inslag och sköra moment, det är dynamiskt. Den här dynamiken ska göras tillgänglig för alla. Alla måste få inkorporera det i sin egen sexualitet och känna att jag kan vara allt det här. 

Källa: https://www.ljusnan.se/2022-02-05/det-har-vill-aldre-kvinnor-ha-i-sina-sexliv

MILF

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

Baksidan av en MILF 1

Baksidan av en MILF 2

Baksidan av en MILF 3

En pojkdröm 1

En pojkdröm 2

En pojkdröm 3

 

En pojkdröm 4

En pojkdröm 5