onsdag 17 maj 2023

Använda dildo vid anal onani

Dildos är en vanlig sexleksak över hela världen, och de används till och med av de mest ”vaniljiga” av människor. Även om de vanligtvis förknippas med användning i slidan kan (och bör!) de införlivas i anal onani. 

Tänk på att anus, till skillnad från vagina, inte är lika lätt att sträcka ut. Det är därför du måste arbeta långsamt för att undvika skador. 

Det bästa sättet att komma igång? 

Börja i liten skala. 

En avsmalnande dildo är ett bra verktyg att ha till hands när du först börjar med anala lekar. Den här typen av dildo är tunnare i toppen och växer alltmer i omkrets. Den avsmalnande formen gör det möjligt för dig att föra in dildon endast upp till den punkt där du känner dig bekväm. Det hjälper dig också att långsamt utvidga din analöppning för framtida analsexsessioner. 

Du kan också köpa uppsättningar av dildos som kommer med en rad olika storlekar så att du långsamt kan arbeta dig upp till den perfekta storleken för dig. 

Observera MYCKET viktigt !

Det är viktigt att du använder en dildo med en utställd bas. Detta förhindrar att dildon går helt in i anus där den kan fastna. 

Källa: https://tantrafit.com/sv/den-kompletta-guiden-till-anal-onani/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar