onsdag 1 februari 2023

Cuckholding: vad är det

Vissa kan tycka att idén att titta på sin partner i sängen med någon annan är mardrömmig, så otänkbart att tanken utlöser intensiv svartsjuka. 

För andra kan det vara en total upphetsning. 

Känner du inte till just detta märke av kink? 

Det finns en term för det: Cuckolding.

I grund och botten innebär cuckolding att någon blir upphetsad genom att observera att deras partner har sex med någon annan. För att inte förväxlas med en trekant, i en cuckold situation, kommer cuck inte in på det roliga, han får inte ligga utan de får bara titta på escapaderna som pågår framför deras ögon. Cuckolding betraktas inte tekniskt som otrohet eftersom det inte förekommer bakom partnerns rygg. i själva verket har cucken inte bara gett tillstånd till sin partner att ha sex med en annan person, de uppmuntrar det också vanligtvis. 

Det finns många olika anledningar till varför någon kanske är intresserad av cuckolding. 

Relationsexpert Dr. Laurel Steinberg, konstaterar att för vissa fungerar cockholding som en bekräftelse på hur varm och kärleksfull deras partner är, vilket kan vara ett trevligt ego boost. Ett annat scenario kan vara att hon har en omättlig sexuell aptit som den han inte kan uppfylla, och eftersom han vill göra henne lyckliga, så låter han henne njuta av en annan partner medan han ser på. För en av mina klienter som är en manlig cuck, uppslukar han av förödmjukelsen att hans kvinna får större nöje av en annan man än han kan ge henne, säger Davia Frost , certifierad sex- och relationscoacher och grundare av Frosted Pleasure .

Män ser ett cuckold scenariot som ett säkert sätt för sin kvinna att ha en sexuell relationer med en annan man utan att det uppstår kärlek eller motstridiga känslor. Men för många par handlar njutningen av cuckolding helt enkelt från spänningen att bryta konventionella samhällsregler kring monogami och äktenskap. 

Skrivet av Rebecca Strong 

Källa: https://swe.gautamblogs.com/what-is-cuckolding-everything-know-about-this-common-fetish-11177

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar