tisdag 28 februari 2023

Nakenklänningar vi minns 1

 

Nakenklänningar vi minns 2

Skog: en kick för sexet

Att älska i naturen, utomhus, är det så häftigt egentligen? Stämmer det att skog och mark ger en kick åt sexakten eller är det en myt? Förmiddag i P4 frågade sex- och samlevnadsexperten Olle Waller om naturen har en eggande effekt, och varför i så fall. – Frågar du en hyfsat vuxen människa, som har haft relationer och är sexuellt aktiv, har de flesta någon gång haft sex ute och kan beskriva det som en häftig upplevelse. Kanske för att det blir lite mer spontant. Det blir inte lika planerat som när man går och lägger sig hemma på kvällen. Är man däremot ute och solar och myser, så plötsligt händer det, menar Olle Waller. 

I Sverige har vi ju allemansrätt och tillgång till naturen för olika aktiviteter. Helt ovanligt är det inte att människor väljer att älska i skog och mark. Vi är ett naturälskande folk och sommarängen, skogsgläntan, insjön eller andra platser i naturen förknippas med härliga upplevelser. Riskerna med sex i naturen är inte heller så stora. Bakterier är inget stort problem, men kanske man ska akta sig för fästingar om man älskar på en äng i södra Sverige. – Då kan man efteråt besikta varandra så blir det ännu roligare en gång till senare på dagen, menar Olle. Men man får inte bete sig precis hur som helst när det gäller sex i skog och mark. Det tog P4 Blekinge reda på.
   
 Källa: https://sverigesradio.se/artikel/5614633

Sex i skogen

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

Bästa sexställningarna i skogen

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

Är det förbjudet att ha sex i skogen

Nej

Sex i skogen är inte olagligt. Är man ute i skogen så kan vi inte lagföra någon för det, säger polisen.

Lagen säger att för att det ska vara ett lagbrott ska sexet, nakenheten vara ägnat att väcka förargelse, till exempel om någon blottar sig bland folk på en badstrand eller har sex där. Men att ha sex i skogen faller inte under detta och är därför helt lagligt. Så har ni hittat en trevlig plats i solen i skogen, på en äng eller vid en mysig sjö är det bara att köra på och njuta av varandra och nakenheten så länge man väljer ostörda platser. Bara den här risken för upptäckt kan vara en trigger för många även om man anstränger sig för att hitta en ostörd plats. Risken för upptäckt finns ju alltid hur liten den än är och den kan vara väldigt upphetsande.

Ha det nu så kul i värmen och solen och njut av varandra

/Dennis

Källa: https://www.gp.se/nyheter/sverige/polisen-lagligt-ha-sex-i-skogen-1.82524

onsdag 1 februari 2023

Cuckholding: vad är det

Vissa kan tycka att idén att titta på sin partner i sängen med någon annan är mardrömmig, så otänkbart att tanken utlöser intensiv svartsjuka. 

För andra kan det vara en total upphetsning. 

Känner du inte till just detta märke av kink? 

Det finns en term för det: Cuckolding.

I grund och botten innebär cuckolding att någon blir upphetsad genom att observera att deras partner har sex med någon annan. För att inte förväxlas med en trekant, i en cuckold situation, kommer cuck inte in på det roliga, han får inte ligga utan de får bara titta på escapaderna som pågår framför deras ögon. Cuckolding betraktas inte tekniskt som otrohet eftersom det inte förekommer bakom partnerns rygg. i själva verket har cucken inte bara gett tillstånd till sin partner att ha sex med en annan person, de uppmuntrar det också vanligtvis. 

Det finns många olika anledningar till varför någon kanske är intresserad av cuckolding. 

Relationsexpert Dr. Laurel Steinberg, konstaterar att för vissa fungerar cockholding som en bekräftelse på hur varm och kärleksfull deras partner är, vilket kan vara ett trevligt ego boost. Ett annat scenario kan vara att hon har en omättlig sexuell aptit som den han inte kan uppfylla, och eftersom han vill göra henne lyckliga, så låter han henne njuta av en annan partner medan han ser på. För en av mina klienter som är en manlig cuck, uppslukar han av förödmjukelsen att hans kvinna får större nöje av en annan man än han kan ge henne, säger Davia Frost , certifierad sex- och relationscoacher och grundare av Frosted Pleasure .

Män ser ett cuckold scenariot som ett säkert sätt för sin kvinna att ha en sexuell relationer med en annan man utan att det uppstår kärlek eller motstridiga känslor. Men för många par handlar njutningen av cuckolding helt enkelt från spänningen att bryta konventionella samhällsregler kring monogami och äktenskap. 

Skrivet av Rebecca Strong 

Källa: https://swe.gautamblogs.com/what-is-cuckolding-everything-know-about-this-common-fetish-11177