fredag 23 december 2022

God jul

Önskar jag er alla. Kulorna och staken är på plats. HO HO HO:)

Sexfantasier

I fantasin är ALLT tillåtet 

Sexfantasier är väldigt vanligt, och något vi alla har. Vi har olika sorters sexfantasier, en del är relativt oskyldiga, medan andra är vilda och förbjudna sexfantasier. Vissa gör verklighet av sina fantasier, medan andra låter det förbli en fantasi. Att göra verklighet av en sexfantasi är enligt mig (i de flesta fall) bara hälsosamt, så länge det sker med respekt och samtycke. 

I inläggen som följer detta utgår jag inte från någon undersökning eller studie, utan listar vanliga sexfantasier som jag har snappat upp genom åren. Jag har listat 18 kvinnliga sexfantasier – men som naturligtvis även är många mäns. Varsågod att bli inspirerad!  Och som sagt, vill du genomföra dina sexfantasier så är det allt som oftast hälsosamt, så länge det görs med samtycke och respekt. 

 /Malin 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

torsdag 22 december 2022

Kvinnliga sexfantasier: åldersskillnad

Det här är en annan sexfantasi. Exempelvis att du som äldre kvinna vill ha sex med en 19-årig kille, vilket kan anses vara tabubelagt. Eller att ha sex åt andra hållet – med någon som är mycket äldre. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier; lesbisk sex

Att ha lesbiskt sex är en annan sexfantasi, även för kvinnor som identifierar sig som heterosexuella. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: gruppsex

Att ha en trekant, fyrkant eller gruppsex av annat slag är för många väldigt upphetsande. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: cosplay

Cosplay innebär att man klär ut sig i en viss utklädnad och på så sätt får en annan persona. Även detta är en vanlig sexfantasi. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: sex med en lärare

Den här vanliga sexfantasin kan vara problematisk i det riktiga livet, men som sexfantasi kan den vara väldigt upphetsande. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: rollspel

Att rollspela är en annan vanlig fantasi, där man helt enkelt spelar någon helt annan. Vanliga rollspel är lärare-student, patient-läkare eller förälder-barnvakt. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: sex med leksaker

Att ha sex med sexleksaker tillsammans med sin partner är en annan sexfantasi. Fantasin är enkel att genomföra, då det numera även finns mängder med bra sexleksaker för män.

https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: analsex

Hos en del är analsex vardag, och hos andra är det en eggande sexfantasi. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: voyeurism

Denna sexfantasi innebär att du går igång på att se när andra har sex. Det kan vara att du smygtittar på när ett par har sex i ett provrum eller omklädningsrum. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: exhibitionism

Att visa upp sig kan vara väldigt upphetsande. Vissa fantasier handlar om att strippa för sin partner, vara med i en porrfilm eller onanera inför publik. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: bondage

Att involvera rep och handbojor i sexakten, exempelvis i en sexgunga, är för många en stark sexfantasi. Känslan av att vara fastbunden och hjälplös kan vara väldigt eggande. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: könsroller

Att byta könsroller i sängen är ännu en sexfantasi. Att mannen har på sig trosor och BH, och kvinnan har på sig ett par boxer-shorts och en strapon. Exempelvis. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: dämpa sinnesintrycken

Att exempelvis använda ögonbindel och öronproppar är också en vanlig sexfantasi. Den är också relativt enkel att realisera. När du stänger av vissa sinnen tenderar andra att bli starkare. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: strapon

Den här sexfantasin går ut på att en kvinna har sex med sin partner med hjälp av en strapon. Genom att genomföra den här sexfantasin så får båda parter utforska nya delar av sin sexualitet.

https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: oralsex

Ge och ta 

Även om oralsex får många är väldigt vanligt, så kan det för vissa också vara en stark sexfantasi. Både att ge och att få. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: udda platser

En annan fantasi är att ha sex på en ovanlig plats. Det kan röra sig om sex på köksbänken, på ett hotellrum, i ett bibliotek eller på en sexklubb. Det är relativt enkelt att sätta den här fantasin i verket. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: sex offentligt

En vanlig fantasi bland kvinnor och män är att ha sex offentligt. Rädslan att bli påkommen kan vara eggande för vissa. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Kvinnliga sexfantasier: dominans

En vanlig sexfantasi är att bli dominerad, eller att dominera. Dessa sexfantasierna minskade troligtvis inte efter Fifty Shades of Grey. 

Källa: https://sexvagledarna.se/sexfantasier/

Män i kvinnliga omklädningsrum

Kräver pengarna tillbaka 

En kvinnlig besökare till Djupadalsbadet överraskades av att en man kom in i omklädningsrummet när hon var naken. Mannen var där för att städa, men kvinnan kände sig illa till mods och krävde pengarna tillbaka. Något hon dock inte fick då Djupadalsbadet hänvisade till att man följt sina rutiner och att det sitter tydlig skyltning om vad som gäller. 

Att det jobbar både manlig och kvinnlig personal som kan gå in i båda omklädningsrum för att städa på Djupadalsbadet är något vi skrivit om tidigare. Det händer dock att gäster blir illa till mods av det hela. Som exempel den kvinna som 15 augusti var på besök vid badet och då var helt näck när en man kom in. 

Hon skrev efteråt till badet om händelsen:

När jag är inne i omklädningsrummet för att byta om så kommer det in en manlig personal utan att knacka eller något alls, jag satt där utan några kläder alls, det är oacceptabelt och förnedrande! Jag tycker det är helt fel och vill ha tillbaka mina pengar, får jag inte det så ska jag polisanmäla denna händelse”, skriver kvinnan. Djupadalsbadet svarade. “Det finns skyltar om att både manlig och kvinnlig personal jobbar här på Djupadalsbadet. Nu var det så att det var endast manlig personal som jobbade, annars hade självklart en kvinna gått in och gjort rent omklädningsrummet” Den kvinnlige gästen svarar då igen. “En manlig personal måste knacka på innan han går in i tjejernas omklädningsrum, så är det på alla badhus! Jag fick lämna ert badhus utan att ens badat och jag vill ha tillbaka mina pengar, INGEN tjej ska behöva stå så där bara för ni inte har personal!

Badet beklagar vad som hänt i sitt nästa svar. Men fastslår att man har sina rutiner. “Vi tar till oss kritiken och vi ska föra vidare till städpersonalen att de måste vara tydligare med att varna innan de går in i omklädningsrum för folk av motsatt kön. Vi hade personal på plats, men då det är omöjligt för vår schemaläggare att konstruera ett schema så att det alltid finns en man och en kvinna som jobbar samtidigt på städenheten vid alla tillfällen så var det tyvärr så att det bara fanns manlig städpersonal tillgänglig under ditt besök. Vid de flesta tillfällen varnar den manliga personalen innan de går in, och då ljudvolymen i omklädningsrummen kan vara hög i många lägen, så var det med största sannolikhet därför personalen du pratade med i receptionen nämnde att du kanske inte hört städpersonalens varning

Den kvinnliga gästen verkar ilskna till i sitt tredje och sista mail. 

Ursäkta men sitter ni och driver med mig när ni kommer med bortförklaringar? Jag var ensam i hela omklädningsrummet och det var inte ett ljud där inne så jag skulle hört om er personal ropade. Pinsamt av er, behåll mina pengar till en utbildning för er personal”. 

 I det sista mailet som Djupadalsbadet skriver har de mer strikt ton.

Vi här på Djupadalsbadet har agerat i enlighet med våra rutiner gällande fastighetsskötsel av våra sanitetsområden. Vi har även skyltar vid omklädningsrummen som informerar att det arbetar både kvinnlig och manlig personal här på Djupadalsbadet. Vid fler frågor och funderingar så vänligen hör av dig till våran chef” 

Källa: https://www.sydnarkenytt.se/kumla/artikel/kvinnlig-gaest-klagar-pa-manlig-personal-i-omklaedningsrum

Hjälp vem stal våra kläder 1

 

Hjälp vem stal våra kläder 2