tisdag 22 november 2022

Hotell för dig som vill vara naken

Varning för nakenchock:) 

1. Hotel Oz‘Inn, Cap d’Agde, Frankrike 

Franska Cap d’Agde, vid Medelhavskusten strax söder om Montpéllier, är Europas största nudistresort. Hotel Oz‘Inn är ett nudisthotell med fokus på välmående och erbjuder solarier, massage, jacuzzis, turkiska bad och mycket mer. 

2. Vritomartis, Kreta 

Poolområdet och den privata stranden är strikta nudistområden medan resten av hotellet tillåter klädsel för den som önskar. Detta gäller även personalen. Lämpligt för nervösa nybörjare. 

3. Zum Walde, Stolberg, Tyskland 

Nudist-/naturiströrelsen föddes i Tyskland där den som bekant ännu har många anhängare. Det här nakenhotellet ligger gömt i skogen nära Aachen och Moseldalen i nordvästra Tyskland. Klädkoden är strikt nudistisk hela vägen undantaget vissa timmar vid poolen då badklädsel är tillåten. 

4. Hotel Vera Playa Club, Almeria, Spanien 

En resort inom en stor och avspärrad nakenkoloni. En jättezon med stränder, barer, promenader, restauranger, hotell och till och med privata boenden är strikt till för avklädda. Hänförande läge vid havet och med fint väder året om. 

5. Gästehaus Lührmann, Ramsau am Dachstein, Österrike 

Entusiasterna bakom det här hotellet vill att gästerna ska kunna uppleva såväl känslan av sol som snö direkt mot den nakna huden. Aktiviteterna är begränsade till ett spa, en sauna, en trädgård och en solterrass. Ramsau am Dachstein ligger i centrala Österrike, strax sydöst om Salzburg. 

6. Clover Spa and Hotel, Birmingham, Storbritannien 

Britterna är mindre välkomnande till nakenmodet än resten av Europa. Fast på det här hotellet i Birmingham är man pionjärer. Klädsel är tillåten för den som så önskar. 

7. Naturist Panorama Hotel, Zakynthos, Grekland 

Ett familjeägt nudisthotell i vackra byn Vassilikos på ön Zakynthos i Joniska havet på Greklands västkust. Drivs som nakenhotell sedan fem år. 

Källa: https://www.expressen.se/allt-om-resor/hotell--varldens-10-framsta-nakenhotell/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar