onsdag 28 september 2022

Konsten att slicka fitta 15: Varför vill hon inte bli slickad

Somliga kvinnor vill inte bli slickade på fittan – och somliga män vill inte att man ska suga på deras kukar. Det kan ha en mängd olika orsaker, men det vanligaste är att man inte känner sig attraktiv, att man tror att det ska lukta konstigt, att partnern ”egentligen” gör det motvilligt, eller att man inte vill ha penetrativt sex, och tror att alla sexuella uttyck oundvikligen alltid måste leda till det. Därför gillar jag inte ordet ”förspel”, eftersom det antyder att kyssar, smek och slick bara är en transportsträcka till samlag, vilket kan göra att man säger nej till skön sensuell beröring, för att man just då inte känner för att knulla.

Just dessa skäl är som regel hjärnspöken, som du mjukt och vänligt kan komma till rätta med. I mitt eget fall var det så att min hustru inte trodde att hon gillade att bli slickad – hon hade aldrig upplevt att någon av de unga män som försökt var särskilt intresserade egentligen, eller så slarvade de. Men hon hann aldrig protestera, första gången vi hade sex. Jag såg hennes extremt vackra fitta, blev blixtförälskad, och bara störtdök ner mellan hennes ben. Innan hon hunnit protestera insåg hon att det ju faktiskt var väldigt, väldigt skönt. Sedan dess älskar hon det, och vill bara ha mer, och mer, och mer, till stor glädje för oss båda… 

Är motviljan synnerligen stark kan det bero på en av följande orsaker: 

 Det är direkt fysiskt obehagligt 

 Detta kan bero på ett antal olika orsaker. Det kan vara en fysisk defekt, eller att man är så fast i gammal skam för den egna kroppen, att man inte tror sig vara attraktiv – eller att det framkallar starkt traumatiska minnen av tidigare övergrepp – eller helt enkelt för att den som utför oralsexet gör fel. 

Det känns inte bra rent känslomässigt

Även detta kan orsakas av dåliga erfarenheter, men framför allt handlar det om självbild. Om du tror att du luktar illa – låt din partner avgöra det, inte du. Din partner tycker förmodligen att du både luktar och smakar helt underbart – annars skulle han/hon inte stanna därnere, eller hur?

Källa: https://www.cirkuseros.nu/index.php/text/artiklar/artiklar-erotik-inspiration/konsten-att-slicka-fitta/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar