onsdag 28 september 2022

Konsten att slicka fitta 13: Intimhygien och rakning

Den kvinna som vill bli slickad, men som har en tvekande partner, kan göra mycket för att göra det mer attraktivt för partnern att slicka henne – som genom god hygien, intimrakning och mycket annat. Att hålla sig ren kan vara viktigt. 

I min artikel om konsten att suga kuk påpekar jag nyttan i att göra det till en vana att tvätta även kuken efter förrättat ärende på toaletten, eftersom det då för många känns mer attraktivt och fräscht att såväl erbjuda som att utföra oralsex. Detta gäller förstås också kvinnor. Vet jag att min kvinna är hyfsat fräsch mellan benen kan jag lättare ”impulsslicka”, och ge henne njutning lite när som helst. Väl värt att nämna så är förstås även detta en fråga om tycke och smak. Somliga vill att det ska dofta och smaka kön, och vill inte ha det alltför nytvättat. Återigen en fråga om kommunikation. 

Många tycker att rakade kön är det bästa som finns för sexlivet – man kommer åt bättre, och får betydligt bättre kontakt med den känsliga huden som omger könet. Alla kvinnor som någon gång prövat att bli slickade med rakade könsläppar kan vittna om sensationen det innebär. Och dessutom får man inte ”hår i maten” – det kan vara otroligt irriterande att få ett hårstrå som fastnar i gommen… Men – rakat eller ej är förstås ytterst sett en smaksak. Många män (eller kvinnor som dras till kvinnor) vill ha det hårigt runt fittan – så tala med din partner. Ta reda på vad din partner föredrar, känn efter vad du själv vill, och hitta en så optimal lösning som möjligt. Dessutom – hår växer ut. En rakning är inte en permanent förändring.

Källa: https://www.cirkuseros.nu/index.php/text/artiklar/artiklar-erotik-inspiration/konsten-att-slicka-fitta/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar