lördag 6 maj 2023

Vaginans anatomi

På bilderna nedan kan du se de viktigaste delarna av en hur en snippa ser ut, eller ja snippa, fitta, fiffi, du kan kalla det vad du vill. Oavsett så är dessa delar viktiga för att få tjejen att komma, särskilt klitoris.

Klitorishuva 

 På toppen av hennes vagina kan du se hennes klitorishuva. Det är den lilla hudfliken som täcker hennes klitoris. Den beskyddar hennes väldigt känsliga klitoris från att komma till skada och liknar en mans förhud. 

Klitoris 

Hennes klitoris är förmodligen den viktigaste delen av hennes vulva när du ska slicka hennes klitoris till orgasm. Du kan se en liten del av kött som är full av nervänder som du kommer fokusera större delen av din ansträngning på. Som du kan se på bilden befinner den sig under klitorishuvan. Det är här du ska fokusera om du vill få tjejen att komma. 

Men klitoris är mycket större än det du kan se. Klitoris är faktiskt cirka 9 till 11 cm lång så du behöver inte nödvändigtvis bara fokusera på toppen av hennes klitoris när du slickar fitta. Den gömda delen inkluderar ett skaft så du kan tänka på det som att du stryker hennes skaft. Men lova oss en sak, fråga aldrig “vart är klitoris?”. 

Att veta vart klitoris sitter är ett måste.
Yttre och inre blygdläppar 

De yttre och inre blygdläpparna är hudflärparna som är indikerat på bilden vid utsidan av hennes vagina. Som du kan se är de yttre blygdläpparna mycket större än de inre. Känsligheten av dessa varierar från kvinna till kvinna. Vissa kvinnor älskar att bli stimulerade här och andra känner ingenting. 

Urinrörsöppningen 

Det är givetvis har hon kissar och när vi slickar fitta är det inte ett område vi kommer uppmärksamma. Slidöppning Vissa väljer att kalla hela vaginan för slida, men det blir fel eftersom det är själva slidan som är röret inuti. Det är även i just slidöppning som penetration sker.
Vagina 

Hennes vagina är den andra delen av hennes kropp förutom klitoris som är väldigt känslig och som känns fantastisk att stimulera med din tunga, läppar, fingrar eller penis. 

Anus 


Hennes anus har också många nervänder som kan vara otroligt sköna att stimulera om hon gillar sådant 

Källa: https://lovebuddy.se/slicka-fitta-sa-slickar-du-klitoris-tills-hon-skriker/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar