onsdag 17 maj 2023

Partips för att stimulera din partner analt

Är du och din partner intresserade av att prova något nytt? 

Då kanske ni vill överväga att utforska anal stimulering tillsammans. 

Kanske har du varit intresserad av anal stimulering ett tag nu. Du kanske till och med har provat det på dig själv några gånger. Så varför inte fråga din partner om han eller hon vill vara med? Tänk dock på att anal stimulering inte är något som alla är intresserade av. 

Så innan du tar det till nästa nivå bör du fråga din partner om han eller hon är intresserad av anala lekar. De kanske är villiga att prova det på dig, eller så kanske de är villiga att prova det på sig själva. Oavsett vilket är det viktigt att du har deras fullständiga och uttryckliga samtycke och att du aldrig överraskar din partner med anala lekar.
En bra sexpartner är medveten om sin partners icke-verbala signaler.

Med anal stimulering kan det vara ganska lätt att se om din partner njuter av upplevelsen eller inte. Om de knyter ihop sig när du tränger in eller drar sig undan kan det bero på att det inte finns tillräckligt med glidmedel. Din partner kanske inte heller är mentalt förberedd. Så se bara till att notera din partners reaktioner när du går vidare med anala lekar.

Om de vid något tillfälle verkar obekväma, stoppa det du håller på med och be om deras feedback. Detta kommer att leda till en roligare upplevelse för alla. 

https://tantrafit.com/sv/den-kompletta-guiden-till-anal-onani/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar