tisdag 31 januari 2023

Förnedrande eller kul: Klädstafetten

Eleverna kallar tävlingen för "klädstafetten". 

Den går ut på att förstaårseleverna ska ta av sig kläderna och lägga dem i en linje. Längsta linjen vinner.

Det kändes som de tyckte det var kul att visa upp sina fina underkläder, säger läraren som var med till Nya Wermlandstidningen. Många har reagerat starkt mot nollningens tävlingsmoment "klädstafetten", som enligt uppgifter till NWT ska ha inneburit att elever har sprungit runt halvnakna i korridorerna. 

 Enligt läraren som var med verkade eleverna tycka om att visa upp underkläderna i den så kallade klädstafetten, men en flicka vittnar om grupptrycket.  Jag och en annan tjej försökte gå därifrån men de drog tillbaka oss, säger hon till NWT. Många elever ska i samband med nollningen ha stått i bara behå och trosor eller kalsonger på gräsmattan utanför skolan, rapporterar NWT. Det är ju lite känsligt att klä av sig inför sina klasskamrater första dagen. Nollning brukar ju vara något trevligt, men det här kändes kränkande och det var inte alla som vågade stå emot, säger flickan. En annan elev vittnar om att nollningen är en tradition i skolan då man ska välkomna de nya eleverna. 

Läraren som närvarade under klädstafetten medger i efterhand att tävlingen kan ha varit ett gränsfall. Skolans rektor säger till NWT att hon kommer samla personalen och prata om det som har inträffat.

Källa: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/J1Oep4/elever-fornedrades-i-naken-nollning

Ormen

Naken nollor

Nollning 1

Nollning 2

Nollning 3

Nollning 4

Nollning 5

Nollning 6

tisdag 17 januari 2023

Sex i köket

Källa: https://www.blogger.com/blog/post/edit/5684003365973667095/928619541423262871

Pinsamma historier 1

I söndags skulle min mamma och jag hämta min syster i hennes lägenhet på morgonen. Hon har varit singel en längre tid så vi brukar bara knalla in. MEN i söndags sög hon av sin nya kille i sängen som ligger precis i blickpunkten från hallen där vi kom in. Båda helt nakna. Förmodligen det pinsammaste någon av oss varit med om. 

Källa: https://www.alltforforaldrar.se/forumarchive/forums/viewArticles/10/1101689

Pinsamma historier 2

Ena gången var när jag bodde hemma, jag red min pojkvän i mitt rum med LÅST dörr, trodde jag. Men helt plötsligt öppnar min syster dörren och säjer "nu är det mellis Och stängde lika fort igen. Vi kom inte ut ur rummet på ett bra tag!

Källa:https://www.alltforforaldrar.se/forumarchive/forums/viewArticles/10/1101689

Pinsamma historier 3

När jag jobbade som aupair i USA var deras äldsta kille 14 år. Jag tror att han runkade 3 gånger om dagen eller nått. Jag var den som fick slänga hans äckliga pappersnäsdukar som låg jämte sängen. Jag kommer ALDRIG att glömma synen när jag kom in i hans rum när han satt framför datorn med shortsen vid fötterna och ett skrämt, finnigt ansikte mötte min blick. Handen runt en förskrämd liten snopp, tittande på porr.

 /Katri 

 Källa: https://www.alltforforaldrar.se/forumarchive/forums/viewArticles/10/1101689