lördag 1 oktober 2022

Vad är Puppy Play

Puppy play är en allt mer populär och synlig form av rollspel som ofta anses vara en del av den bredare BDSM- och läderkulturen. Även om dominans och underkastelse är en av de viktigaste kännetecknet för pupp play, är dynamiken i dessa utbyten av makt ofta mycket annorlunda från typiska mästare & slav-relationer.

I den här typen av sexuellt rollspel intar den undergivna personen en hunds aspekt och beteende. Det vill säga utseende och beteende. “Valpen” går på alla fyra och efterliknar hundars beteenden under rollspelet. Detta kan innefatta skal, morr och kroppsspråk.

Den som dominerar (ofta kallad handler) tar inte på sig en ny persona eller roll. Denna agerar istället som “ägare” till valpen.

Puppy play behöver inte nödvändigtvis vara av sexuell karaktär. De viktigaste kännetecknen för denna typ av rollspel är dess lekfulla och fria karaktär. Den undergivna kan bli ombedd att utföra handlingar av handlern, liknande ett vanligt master och slav förhållande. Dessa åtgärder kan vara vanliga hundtrick som att apportera, sitta, rulla runt, etc. För puppy play med sexuella inslag förstärks den undergivna karaktären av att gå på alla fyra. Samtidigt ger detta den dominante lätt åtkomst till rumpa och könsorgan för sexuella lekar med fingrar eller sexleksaker.

Källa: https://www.blogger.com/blog/post/edit/preview/5684003365973667095/374198896626879236

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar