söndag 30 oktober 2022

Vad är exhibitionism?

Exhibitionism är i det här sammanhanget exponeringen av ens könsorgan för främlingar för att åstadkomma sexuell upphetsning. Detta utövande utgör i sig självt en sexuell handling, eftersom sexuell njutning erhålls av att visa könsdelarna för en tredje part. Oftast är den tredje parten kvinnor eller barn.

Vidare finns det nästan aldrig ett påföljande försök att upprätthålla sexuella aktiviteter med främlingen. Detta innebär att de sällan begår våldtäkter. 

Å andra sidan kommer personen som utövar sexuell exhibitionism istället för att söka sexuella möten att undertrycka detta. Den sexuella upphetsningen sker genom att mentalt föreställa sig situationen, med en känsla som liknar den vid onani. 

Vid det här laget är det viktigt att skilja på exhibition och exhibitionism. Exhibition antyder inte sexuellt innehåll, till skillnad från exhibitionism, som har tydliga gränser inom det kriminologiska och medicinska. Exhibition består endast av att visa upp något bland folk

Källa: https://utforskasinnet.se/exhibitionism-orsaker-till-detta-sexuella-beteende/

Kvinnlig exhibitionist - finns det fler

Jag är väldigt privat med mitt sexliv så jag skulle aldrig visa upp mig offentligt eller t.ex. gå till en nudiststrand men jag njuter av tanken på att män betraktar mig. När jag lever i en relation gillar jag att fixa till mig och visa upp mig för min man. Han får se på mig men inte röra, jag poserar medan han smeker sig själv lite som ett förspel. 

Jag gillar också att ta bilder eller göra små filmer av mig själv till mannen, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Ibland gör jag det när han är på jobbet eftersom jag blir kåt av att veta att han blir hård när han är bland andra. Ganska elakt men upphetsande. Sedan vill jag att han berättar hur hård han blir och om han smeker sig själv när han ser på mig. Jag kan också visa upp mig lite diskret så att bara han ser när vi t.ex. är på fest och se hur han våndas ha ha. Mitt ex kunde inte resa sig från bordet en gång när jag retades med honom och fick hitta på dåliga ursäkter för att sitta kvar. 

Det händer också att jag visar upp mig i cam. Jag gör egentligen inget porrigt, poserar mest men tanken på att främmande män ser mig och runkar, (jag visar aldrig ansiktet, jag kanske är pervers men inte korkad ), gör mig otroligt upphetsad. Jag älskar att läsa deras kommentarer och det spelar egentligen ingen roll vilka de är. Jag har också haft privat camsex med män och tycker att det är grymt hett. Många män verkar ha svårt att fatta att jag gör det gratis för min egen skull. Jag har blivit erbjuden rätt stora summor för privata shower men jag vill att det är en man jag själv har valt bara för att jag är attraherad. En gång läste jag ett inlägg på ett annat forum av en kille som undrade om det finns tjejer som har camsex gratis och så tillade han "Men så exhibitionistisk är väl ingen?". 

Men det är jag. 

Är det skruvat tycker ni? Jag känner mig rätt ensam om det här som kvinna men det kanske finns fler?

Källa: https://www.familjeliv.se/forum/thread/60574619-kvinnlig-exhibitionist-finns-det-fler

Nude in public 1

Nude in public 2

Nude in public 3

Nude in public 4

Nude in public 5