fredag 2 september 2022

Vritomartis: Ett paradis

Jag har varit på Vritomartis två gånger med min fru och jag kan bara sägen en enda sak. Åk dit. Helt fantastisk om man vill njuta av sol, värme, bad, god mat i andan av Adam och Eva. Passa på och börja dagen med nakenyogga. En märklig men skön känsla

https://www.vritomartis.se/ 

Nu några recentioner från Tripadvisor (det som står över är mina egna ord om Vritomartis (bloggaren) https://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g2396903-d491225-Reviews-Vritomartis_Naturist_Resort-Sfakia_Chania_Prefecture_Crete.html 

Natur o hav 

Vritomartis är en liten pärla på Kreta. Ett naturskönt läge nära Sfakia och Lutro. Hotell med ordentlig stor pool med bar och aktiviteter. En kort promenad till en fin stenstrand med fasta solparasoll och beachbar. Hotell med rum och bungalows. Naturism på naturligt och behagligt sätt vid pool och strand. Påklätt vid måltider och alltid i hotellbyggnad. Buffé på kvällar. Trevlig kvällsbar och ofta musik med dans eller tävlingar. 

Fantastiskt naturisthotell 

Denna resort har allt man kan begära. Väl organiserat, fantastisk personal, utmärkt mat, en stor simbassäng och en avslappnad atmosfär. Personalen visade stort engagemang för gästerna och bjöd på sig själva. Många aktiviteter att välja mellan. Maten var utöver det vanliga, med generöst tilltagen 3-rätters buffé med många olika rätter varje kväll. Rummen var helt OK. Den egna stranden - Filaki beach - var svår att använda utan badskor. För oss var Orthi Ammos (naturist) stranden 20 min bort, ett mycket bättre alternativ. Totalt vill vi ändå ge Vritomartis högsta betyg och kommer säkert tillbaka ett annat år. 

Verkligen bästa hotellet 

Vi hade höga förväntningar och ändå var det till och med bättre. Otroligt fräscht hotell och trevligt, familjärt bemötande. Fin pool där det trots fullt på hotellet finns tillgängliga solstolar hela dagen. Gratis, punktlig shuttlebuss till stranden och närmaste ort. Stranden är stenig och kräver skor vid bad men ligger oerhört vackert i en liten vik med en strandbar att köpa fräsch lunch, dryck och glass i. Även på hotellet finns lunchrestaurang som är väldigt trevlig. Middagen ingår med salladsbuffé, stor buffé av huvudrätter (olika tema varje kväll) och en fantastisk buffé av desserter. Magiskt gott! Vatten och annan dryck ingår ej utan betalas för sig. Hotellet arrangerar dagligen flera aktiviteter (gratis) och utflykter (relativt dyra) samt underhållning på kvällen (varierande kvalitet). Allt göra med allra största engagemang och vänlighet. En av de absolut bästa resorna vi haft! 

Bästa hotellet vi besökt 

Har varit på hotell över hela världen men aldrig blivit så välkomnad som på Vritomartis Naturist Resort. Först och främst vill jag ge en stor eloge till hela personalstyrkan som förhöjde upplevelsen genom att vara väldigt tillmötesgående och serviceminded. Rummen var fräscha och moderna, maten var utomordentlig och det fanns massor av aktiviteter att göra såsom pingis, quiz, biljard, yoga och min favorit aquagympa. Perfekt sätt att starta dagen på! Det här var första gången vi skulle bo på ett naturisthotell och var lite nervösa. Nervositeten försvann så fort vi klev in. Kommer definitivt tillbaka! Tack så mycket för allt! 

Solsäkert 

Vritomartis ligger på Kretas sydkust och är därför solsäkert. Tyvärr är naturen inte lika grön och vacker som på norra sidan. Hotellområdet fint och välskött. Mycket trevlig personal som kom ihåg oss från juni då vi var där för första gången. Det bästa var alla aktiviteter att välja bland bl a body balance, boule, vattengympa mm. Ytterligare plus för hotellets buss som regelbundet åkte till och från beachen och Chora Sfakion. Även övriga utflykter var väl värda att delta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar