fredag 2 september 2022

Naturist: Några tips och svar på frågor, etik och regler

Det finns en massa skrivna och oskrivna lagar vad gäller hur man ska bete sig på ett nakenbad men den bästa regeln kan sammanfattas med ett ord: RESPEKT. 

I Sverige är det lagligt att vara naken överallt SÅ LÄNGE man inte stöter sig med någon. Det innebär att det är helt oacceptabelt att agera sexuellt på ett nakenbad. Sådant kan man ägna sig åt på andra ställen istället. Man brukar ofta säga att nudism inte är samma sak som sex men en del personer har svårt för att särskilja detta tyvärr och de förstör för alla de som har hjärtat och kroppsdelarna på rätt ställen. Lyckligtvis brukar detta vara självsanerande på de flesta nakenbaden. Ser man någon som beter sig olämpligt så brukar man också hantera detta för allas bästa. 

Många nudister har en stolthet i att vara det nakenfisar och accepterar inte när folk med fel avsikter går över gränsen. Så ja, det händer att det förekommer män som rycker sig i snabeln på nakenbaden men dessa brukar oftast få reda på att deras beteende inte är lämpligt och ombedes lämna stranden snarast Sannorlikt är det mer tryggt för en kvinna att vara på ett nakenbad än på ett textilbad för på ett nudistbad bryr sig människorna om varandra på ett helt annat sätt än annars. 

Källa: http://nakenbadpagotland.se/tipsfragor/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar